Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8918055

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

1154 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2000
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

*Solymár Kerekhegy, ősfás telken.*

Solymár Kerekhegy részén eladó egy 319 négyzetméteres hasznos alapterületű, három szintes, önálló családi ház. A különleges ingatlan egy 1154 négyzetméter nagyságú ősfás, parkosított telken található, csendes zsákutcában.

Az Ybl díjas építész által tervezett, bauhaus stílusú családi ház 2000-ben épült és még abban az évben pest megyei nívódíjban is részesült, valamint egyediségének köszönhetően bemutatásra került a Szép házak és a Családi ház magazinokban is.
A családi ház lelke a nagyméretű, dél-nyugati tájolású nappali, amelynek két oldala üvegfallal és terasszal határolt, egyszintben a páratlan kerttel, amivel így teljesen egybenyitható.

A felső emeleten is található egy különleges nappali tér, melynek tetőteraszáról az ősfás kert egy másik arcát csodálhatjuk meg.
Az ingatlanban jelenleg 5 szoba és egy félszoba található, melyet 3 fürdőszoba tesz komfortossá. Aki további bővítésben gondolkodik adott erre a lehetőség, ugyanis az emeleten a be nem épített padlásterek gépészetileg elő vannak készítve erre a célra. Az ingatlan átalakításokkal egy modern kétgenerációs házzá alakítható, lehetőséget adva az összeköltözésre, de közben a privát saját élettér megőrzésére is.

Az alagsor nagy mérete teret enged a fantáziának azt lehet műteremként, sport szobaként vagy egyéb közösségi térként is hasznosítani. Opció lehet egy szauna kiépítésé is, annak előkészítése már megtörtént.

Az ingatlan fűtése gáz-cirkóval megoldott, a járólapokkal borított területeken padlófűtéssel rendelkezik, nappalijában cserépkályha és egy hűtő-fűtő klíma szolgál alternatív fűtésként. Energetikai tanúsítványa szerint a kedvező A besorolást kapta. A tetőtérre további fejlesztés esetén 200 négyzetméter nagyságú napelem telepíthető.

Parkolás a ház földszintjén található dupla garázsban megoldott, vagy további gépkocsik esetén az utcában közvetlenül a ház előtt is van lehetőség azok tárolására.

Az ingatlan bár közvetlenül a Budai Tájvédelmi Körzet szomszédságában található, meg sincs messze Budapesttől, mert a 200 méterre lévő buszmegállóból tömegközlekedéssel (a 157-es számú kék buszjárattal) is könnyedén eljuthatunk Hűvösvölgybe.
A tulajdonosok egy esetleges cserétől sem zárkóznak el, amely természetesen további egyeztetést igényel (elsősorban Nagykovácsi, Solymár, Budakalász vagy a budai kerületek jöhetnek számításba).

Ingatlanjogász ügyvédi iroda vagyunk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

Erdélyi Miklós István
+36 70 242