Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8899513

LidoHome Siófok

16699 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Házközponti
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2014
  • Fűtés Házközponti
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Csak különlegességet kedvelőknek!!! Dombkagylóban igazgyöngy - Siófok közelében, 6 km-re a Balatontól kínálja megvételre ezt a vadászkúriás birtokot a LIDO HOME siófoki irodája. Pompás paripák karámjai között érkezünk a békés kis völgyben megbúvó birtokhoz, amely szépen körbe kerítve árasztja magából a nyugalmat, a csendet. Itt található az a négy épületből álló „Ranch", vagy inkább: vadásztanya, amely különleges atmoszférával várja jövendőbeli gazdáját. A vadászházat tulajdonosa minőségi építő anyagokkal felturbózta, s komplett kis kúriát alakított ki belőle. A szuterén szinten egy komoly kis pince, hatalmas, 110 m2-es borozó-dühöngő, bárpult, konyha és szociális helyiség kapott helyet. A fedett előtérből fitnessz-terembe juthatunk, ahol szauna, konditerem található. A lakószintre a déli fekvésű teraszról juthatunk a hallba, innen a vadásztrófeákkal díszített nappali-társalgóba, ahol a berendezés egyik legexkluzívabb eleme a vadásztrófeákon túl egy hatalmas cserépkályha. Szintén a földszinten van még a teljesen felszerelt, korszerű konyha étkezővel, egy vendég wc, valamint egy hálószoba önálló fürdőszobával. A tetőtérbe a hallból juthatunk fel egy kényelmes fa lépcsőn keresztül, itt két szoba található, mindkettő külön fürdőszobával. A házban fa tüzelésű vízteres kandalló van, ez működteti a padlófűtést és a radiátorfűtést. A nappaliban lévő kandalló kiegészítő fűtésként is használható. A fűtéshez szükséges fa mennyiséget a szomszédos erdő sokszorosan kitermeli és filérekért biztosítja.
A vadásztanyán mindhárom további épület teljesen új építésű, az elsőben dupla garázs, valamint egy 36 m2-es komplett lovas-apartman található, a másik a 96 m2-es nagyságú, 4 boxos istálló patamosóval, nyerges és szerszámtárolóval, elöl-hátul térkövezett előtérrel. A negyedik épület is 100 m2-es nagyságú, itt tartják az állatoknak a takarmányt.
A területen vezetékes elektromos hálózat van, a vízellátásról két saját fúrt kút gondoskodik, amelyekből kiváló ivóvíz nyerhető az automata szivattyúrendszerrel, s ezzel a park öntözése is megoldható. A BIRTOK KÜLTERÜLETEN TALÁLHATÓ, ÍGY A FÖLDTÖRVÉNY ALÁ ESIK, TEHÁT CSAK AZOK VÁSÁROLHATJÁK MEG, AKIK A TÖRVÉNY ELŐÍRÁSAINAK MEGFELELNEK (ARANYKALÁSZOS GAZDÁK)! Az épületek közvetlen környezetében opcionálisan még több hektár szántó, legelő, erdő is megvásárolható lehet.
Ezen az ingatlanon túl több, mint 2.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a Balaton Déli partján. Hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?)
Amennyiben a siófoki vadászkúria, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon.
- Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel segít Önnek!
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!
Hétvégén is állunk rendelkezésére!

Térkép

A hirdető elérhetősége

LidoHome Siófok

Gyarmati László
+36 70 428