Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8900731

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

360 m2
ALAPTERÜLET
7
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1990
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Siófok Fokihegyen, a Széplakhoz közeli részen kínálom megvételre ezt a többfunkciós, 7 szobás, 210 m² lakóházat. Nagycsalád részére, vagy nyaraltatásra egyaránt ajánlom, mivel 6 szobához felújított, tusolós fürdőszoba-wc tartozik, amelyek közvetlenül a szobákból nyílnak. Valamennyi szobához erkély vagy terasz is tartozik, az étkező-konyha részhez egy belső, zártabb teraszrész kapcsolódik. Nagycsaládnak vagy többgenerációs együtt költözőknek is ideális, hiszen a szinteltolásos házban tágas élettér, szobák saját fürdővel, kényelmes közlekedők, és nagy nappali, közösségi tér áll rendelkezésre. A földszinti konyha-étkezőn kívül, az emeleti részben is kialakításra került egy teakonyha és étkezőtér. Az épület 3 bejárati lehetőséggel rendelkezik, így remekül megosztható, önálló lakóterekké szeparálható.

A ház szuteréni részén mosókonyha, tároló, nyárikonyha, garázsból átalakított pihenő, valamint kis előtérből tégla berakásos borospince is kapcsolódik az épülethez.

A 92-ben épült ház jó állapotú, korszerű, hőszigetelt nyílászárókkal rendelkezik. Az elektromos hálózat 2024-ben teljeskörűen fel lett újítva, 3x32A és 380V lett újonnan bevezetve, a kellemes hőmérséklethez 6 db klíma kiállás biztosított, a nappaliban 1 db nagy teljesítményű inverteres klíma lett beszerelve. A földszinti nappaliban egy fatüzeléses kandalló is üzemel, amely igény szerint kellemes hangulatot varázsol a házba. Az épület cserépfedésű, helyiségei laminált parkettával és kerámia lapokkal burkoltak. Az udvarban elhelyezett kényelmes szaletli alatt akár 10 fő részére is kényelmes kiülési lehetőség biztosított.

Egy átlagosan jó állapotú ingatlanról van szó, amely Széplak-Fokihegy közeli részén, csendes, közkedvelt lakóövezetben található. A Balaton-part illetve a legközelebbi szabadstrand az ezüstparton érhető el, kb.15 perc sétával. Útközben éttermek, vendéglők, cukrászda, bevásárlási lehetőségek adottak. A Széplak felső vasútállomás kb. 600 méterre található, buszmegálló 300 méteren belül elérhető.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és további tájékoztatásra lenne szüksége, várom hívását! A megtekintéséhez előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Igény szerint ügyvédi támogatást, ill. ingyenes hitel ügyintézést biztosítunk!

Stóka Andrea
Duna House Örökös tag értékesítő

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

Stóka Andrea
+36 30 411