Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8923573

Otthon Centrum - Pécs, Király u. 59.

765 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1972
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Fedezze fel ezt a kivételes lehetőséget, amely ideális otthont kínál Siklós szívében, Baranya vármegyében!

Az ingatlan, amelyet most bemutatunk, egy családi ház, amely 90 négyzetméteren terül el, és egy 765 négyzetméteres telken helyezkedik el a Dózsa utcában. 2+2 félszoba, konyha-étkező, fürdő várja Önt a házban, amelyeket könnyedén alakíthat át az Ön igényei szerint, legyen szó otthoni irodáról vagy baráti összejövetelekről.
A kádas fürdőszoba praktikus megoldást kínál a mindennapok során, míg a 20 négyzetméteres terasz lehetőséget biztosít a pihenésre és a szabadban való időtöltésre. Van egy udvarból nyíló külön helyiség, amit kialakíthat üzletnek,vagy irodának.

A ház művész házaspár otthona,., Megmutatom Önnek a szép diszítéseket, a külön műhelyt, alkotó helyiségeket. Mindezek a helységek más szakmák folytatására is tökéletesen megfelelnek.

A környék ellátottsága kiváló, így minden szükséges szolgáltatás könnyen elérhető. Bolt, iskola, orvosi rendelő és egyéb fontos intézmények mindössze pár perc sétára találhatóak, ami különösen előnyös lehet fiatal,vagy idősebb családok számára. A csendes környék garantálja a nyugodt, pihentető hétköznapokat, ugyanakkor a kitűnő közlekedési lehetőségeknek köszönhetően könnyedén elérheti a város többi részét is. Az ingatlan állapota jó, de lehetősége van saját ízlése szerint felújítani, átalakítani, hogy az valóban az Ön otthona legyen. A gáz (cirko) fűtés biztosítja a kényelmet a hideg hónapokban. Az ingatlan tehermentes.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal vagy a környékkel kapcsolatban, kérem, ne habozzon bizalommal keresni. Az ingatlanpiac folyamatosan változik, és ez a ház gyorsan elkelhet. Éljen a lehetőséggel, hogy megtalálja új otthonát!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Otthon Centrum - Pécs, Király u. 59.

Mecseki Lászlóné - Éva
+36 70 388