Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8903040

5100 Jászberény Szentháromság tér 2. - OTP Ingatlanpont Iroda

1258 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1940
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

A TISZA-TAVI SARUDON ELADÓ EGY JÓ ÁLLAPOTBAN LÉVŐ, APARTMANKÉNT HASZNÁLT, KOMFORTOS, 2 SZOBÁS, ÖSSZKÖZMŰVES, 57,5 M2 HASZNOS ALAPTERÜLETŰ, FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ, TELJES BERENDEZÉSSEL, PLUSZ ÉPÍTÉSI TELEKKEL, A TISZA-TÓTÓL 2,7 KM-RE!!! A ház engedéllyel rendelkező működő apartman, amely a kialakult vendégkörrel együtt átvehető!!! Az épület kb. az 1940-es években épült, vályog falazattal, födém saralt fagerendás, tetőn cserépfedés. ben elvégzett felújítások: padlóburkolatok cseréje, teljes fürdő felújítás, ~80%-ban a villanyvezeték cseréje, tornác betonozása és faszerkezetének cseréje, nyílászárók cseréje műanyagra, konyhában új belső ajtó, udvaron bográcsozó, filagória, kerti fémszerkezetű taroló, 2 burkolt parkolóhely, kamerarendszer, riasztó.
A közvetlenül szomszédos 539 m2-es építési telek is az ár részét képezi, a két ingatlan kizárólag együtt eladó!!!
Ingatlanvásárlás szempontjából kitűnő választás, jó befektetés, használható lakóházként, apartmanként, üdülőként egyaránt!!! Az ingatlan ideális környezet lehet gyermekes családoknak, de a nyugalomra, pihenésre vágyó idősebb korosztálynak is, vízközelsége miatt elsősorban a Tisza-tó szerelmeseinek, horgászoknak is ajánljuk!!! A CSOK mellett a településen a Falusi CSOK is igénybe vehető, a ház bővítéssel arra alkalmas lehet, melynek teljes körű ügyintézését és az esetleges banki finanszírozás előkészítését díjmentesen vállaljuk!!!
A telek körbe van kerítve, aszfaltozott útról jól megközelíthető, udvara rendezett, rajta: kerti csap, bográcsozó, dézsafürdő, 4 m2-es filagória, 11 m2-es fémszerkezetű mobil kerti szerszámtaroló.
A teljes bútorzat, berendezés - a személyes tárgyak kivételével -, és a dézsafürdő, bográcsozó is az ár részét képezi, az ingatlan a foglalások figyelembevételével azonnal költözhető!!!
Tulajdoni lapja tiszta (per-, teher-, és igénymentes)!!!
Helységek: 2 szoba, konyha, fürdő (WC-vel), előszoba, tornác, tároló (nincs felújítva).
Fűtés: gázkonvektor, elektromos kandalló.
Melegvíz: villanybojler (2 db új fekvő, fürdőben és konyhában is).
Közművek: víz, villany, szennyvíz, gáz.
A telek területe: 1258 m2 (a házas ingatlan földterülete: 719 m2, a szomszédos építési telek, ami az ár részét képezi: 539 m2).
Közelben: központ 1 km-re, Tisza-tó 2,7 km-re.
Sarud közvetlenül a Tisza-tó mellett fekvő Heves megyei település, az egyik legnépszerűbb Tisza-tavi község, Tiszanána és Újlőrincfalva között. A településen nagy az idegenforgalom, kiváló a szabadvízi strandja, de működik itt hajókikötő, Aquaglide Élménypark és Vízi játszótér, Tisza-tavi miniZOO, HuculUdvar Lovasközpont is. Infrastrukturális ellátottság megfelelő, van óvoda, gyógyszertár, élelmiszer üzlet, orvosi rendelő, posta, különböző szolgáltatások. Az ingatlantól az M3-as autópálya 30 km-re, Tiszafüred 19 km-re, Poroszló 9 km-re!!! A legközelebbi nagyobb infrastruktúrával rendelkező város Tiszafüred, ahol a távolsági busz és vonatközlekedés kiváló (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, ahol van: óvoda, általános iskola bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak, hivatalok, járási hivatal, okmányiroda.
Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését és megvásárlásához hitel szükséges úgy az OTP Bank kedvezményes konstrukcióit tudom ajánlani. További információért hívjon bizalommal akár hétvégén is.
Irányár: 26,9 millió Ft.
Referenciaszám: M287542

Térkép

A hirdető elérhetősége

5100 Jászberény Szentháromság tér 2. - OTP Ingatlanpont Iroda

Varga Anett Erika
+36 30 844