Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8906738

Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda

992 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1989
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Családok és összeköltözők figyelmébe ajánljuk Sárosd szép, rendezett, csendes utcájában ezt az eladó, gondosan karbantartott családi házat! A településen igénybe vehető a falusi CSOK, mely összevonható a CSOK plusszal, így óriási állami támogatások igénybe vehetők a házra!

A 992 m?-es telken található ingatlan minden igényt kielégít, amely egy ideális otthon lehet gyermekes családok számára. Az utcafrontot kovácsoltvas kerítés és elektromos kapu védi, míg a hátsó kert csendes és biztonságos, tökéletes helyszín a gyermekek szabadtéri játékaihoz. A ház mögött térkövezett kocsibeálló vezet a zárt, falazott garázshoz, az udvar pedig gyönyörűen parkosított, tele virágzó növényekkel és gyümölcsfákkal.

A telek hátsó részén egy elkerített konyhakert várja azokat, akik saját zöldségeket és gyümölcsöket szeretnének termeszteni, miközben a tágas udvaron egy hangulatos kiülő kemencével és egy melléképület is található, amely akár tárolásra, akár hobbi célokra is kiváló. A gyerekek biztonságban játszhatnak a nagy udvaron, és még egy tágas kutyakenel is rendelkezésre áll, ha családi kedvenc is van.

Az 1989-ben épült, teljesen alápincézett ház folyamatos karbantartás, odafigyelés mellett modernizálódott.

A földszinten található a tágas nappali-étkező, konyha, két hálószoba, fürdőszoba és külön WC, valamint egy fedett, zárt terasz, ami akár télikertként is funkcionálhat ? tökéletes helyszín közös családi étkezésekhez vagy délutáni pihenéshez. Az emeleten további két hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba található, így a gyermekek is saját térrel rendelkezhetnek.

A modern fűtési rendszer több lehetőséget is kínál, beleértve a kondenzációs és vegyes tüzelésű kazánt, valamint a nappaliban található cserépkályhát, amely az otthonnak a meleg mellett a hangulatot is biztosítja. A ház rendelkezik napkollektorral és éjszakai áramról működő bojlerrel is, így energiatakarékosan működik. A kert locsolása fúrt kútról történik, így a nyári száraz melegben is mindig gazdaságosan szép zöld lesz a gyep, valamint a medencét is fel lehet vele tölteni.

Az elektromos hálózat 3 fázisú és van éjszakai áram is. A házra felszerelhető napelemrendszer!

Sárosd elhelyezkedése kiváló: mindössze 25 km-re Székesfehérvártól, 30 km-re Dunaújvárostól, és 15 km-re a Velencei-tótól, így a természet és a nagyvárosok közelsége is adott. A település jó vasúti összeköttetéssel rendelkezik Budapest irányába, a Déli pályaudvar körülbelül 1 óra 15 perc alatt elérhető vonattal.

Ez a ház ideális választás lehet családoknak, akik nyugodt, természetközeli környezetben szeretnék felnevelni gyermekeiket, miközben minden kényelem adott.

Kedvezményes kamatú hitellel, CSOK plusz és falusi CSOK támogatás teljeskörű ügyintézéssével segítjük ügyfeleinket díjtalanul, az adásvétel és ingatlanátírás teljes lebonyolításával.
M288904
További kérdések esetén várom hívását, akár hétvégén is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda

Bocsor István
+36 70 622