Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8907970

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

1923 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1975
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

A festői szépségű, palóc hangulatú kistelepülésen, a Nógrád vármegyei Rimócon ajánljuk figyelmébe ezt a költözhető és gazdaságosan fenntartható önálló családi házat.
Teljes belső felújítással tette vonzóvá és kényelmessé tulajdonosa ezt praktikus méretű, előtér, két külön nyíló háló, étkező-konyha, fürdő, mellékhelyiség és kamra, fedett terasz beosztású házat. Ízléses és igényes burkolatok jellemzik, felújítás után szinte új, alig használt állapotban, mivel nem lakták. Saját részre készült, de családi okokból mégsem került sor a beköltözésre. Kényelmes otthonává válhat kisebb családnak vagy akár kétgenerációs költözőknek, mivel egy felújítandó rész egybenyitásával további bővítésre nyílik lehetőség. Falazata tégla és vályog. Műanyag, hőszigetelt nyílászárók, szúnyoghálóval, redőnnyel, egyedi készítésű cserépkályha, hűtő-fűtő klíma egészítik ki a hagyományos konvektoros gázfűtést. Saját célra vagy rövid, hosszú távú kiadásra is hasznosítható, Hollókő szomszédos településeként a turizmus is jövedelmező vállalkozás lehet. Igazi falusi otthon hangulat, közel 2000 m2-es kerttel, termő gyümölcsfákkal (alma, körte, szilva, szőlő, dió), állattartáshoz, tároláshoz, befőzéshez szükséges melléképületekkel, garázzsal, kisházzal. Kertünk locsolása bő vízhozamú ásott kútról is megoldható, ideális, ha szeretné saját bio kertjében megtermelni a szükséges gyümölcsök, zöldségek nagy részét. A településen minden megtalálható, ami a hétköznapi élet kényelméhez szükséges: óvoda, iskola, bolt, gyógyszertár.
A településen falusi csok is igénybe vehető, mely egy gyermek esetén 1 M, két gyermek esetén 2 M, három gyermek esetén 15 M Ft, mely összegek fele a vásárláshoz, fele a korszerűsítéshez igényelhető.
Díjmentes hitel és csok ügyintézéssel segítjük ingatlanvásárlását. Energetikai tanúsítvány készítése, jogi háttér, e-mailcímre ajánlatküldés nem csak ügyfeleink számára elérhető szolgáltatások.
Kedvező ár: 19.9 M Ft
Köszönjük, ha minket választ!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Horchy Krisztina
+36 70 274