Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8907239

Gyöngyös Kossuth Lajos utca 22 - OTP Ingatlanpont Iroda

886 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1968
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában!

Heves megye, Recsk településen Egertől mindössze 27km-re eladásra kínálunk egy 2022-ben teljes felújításon átesett 84 m2 hasznos alapterületű családi házat.
Az ingatlanban lévő amerikai konyhás nappaliba kettő külön bejárat nyílik. A fürdőszoba káddal és zuhanykabinnal felszerelt. Két külön nyíló rendkívül tágas szoba, amiből 3 szoba kialakítható. A tárolóban kapott helyett a gáz cirkó kazán, amely radiátorokon keresztül gondoskodik a fűtésről, illetve melegvízről.

Az ingatlan tágas, világos, napfényben úszik, kellemes életteret biztosítva az itt élők számára.
Rendkívüli gondossággal felújított kívül - belül.
Külső és belső nyílászárók cseréje megtörtént, homlokzati hőszigetelést és színezést, új fűtési rendszert, új esztétikus - modern burkolatot, vízvezeték rendszert, villanyhálózat teljeskörű cseréjét a tulajdonos elvégezte.

A nappaliból rendkívüli kilátás nyílik a gondozott kertre és a recski hegyekre. A ház alatt megtalálható egy száraz pince, az udvaron több autó parkolása is lehetséges. A telken helyet kapott egy autó beállására alkalmas garázs, kerti kiülő - sütögető és egy alsó épület is.

Tökéletes választás lehet családok, párok számára, vagy ha egy festői szépségű településen keres vidéki nyaralót / vadászházat. Ne maradjon le erről a kíváló ajánlatról, hívjon most és tekintse meg személyesen ezt a gyönyörű otthont!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Gyöngyös Kossuth Lajos utca 22 - OTP Ingatlanpont Iroda

Bagi Zsolt
+36 30 290