Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8899411

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

205 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1999
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

***RÁCKEVEI KEREKZÁTONY SZIGETEN - IDILLI, VADREGÉNYES KÖRNYEZETBEN - 91 NM-ES, 2 SZINTES - FELÚJÍTOTT HÁZ - MESEBELI ÁRON - ELADÓ!***

A felújított 91 nm-es, 2+2 félszobás, hangulatos nyaraló Ráckevén, a Duna egyik holtágában, a Kerekzátony Szigeten található. A háborítatlan nyugalom és csend, az érintetlen természet csodája itt még fellelhető, olyannyira, hogy a szigetre csak csónak vagy révész segítségével lehet átjutni. Egy apró révállomásról menetrend szerinti komp indul nyáron fél óránként, télen óránként.

A 90 -es évek végén épült tégla ház helykihasználása optimális, elosztása tökéletes, ennek köszönhetően tágas, világos terekkel rendelkezik. Mindennapi életvitelhez, állandó lakhatásra is kifejezetten alkalmas, hangulatos otthona lehet új tulajdonosának.

A felújítás során a szobák laminált parkettával lettek burkolva, egyedi gyártású, thermo üveges minőségi fa nyílászárók kerültek beépítésre. A konyha vadonatúj, beépített bútorokkal felszerelt, kertkapcsolatos.

A fűtést hangulatos épített kandalló biztosítja, de a központi fűtés is kiépített (vegyestüzelésű kazán). Az elektromos hálózat 2022-ben teljes korszerűsítésen esett át. A ház vízellátását házi vízmű biztosítja fúrt kútról, a szennyvízelvezetés saját emésztővel megoldott.

A két szintes ingatlan 205 nm-es telken helyezkedik el, 18 m2-es, részben fedett teraszán minden évszakban megcsodálhatjuk a természet sokszínűségét, megfigyelhetjük madarak civakodását és csodás röptét.

A szomszédok csendesek, barátságosak, semmi sem zavarja a nyugalmat.
A szigetre autóval nem lehet bejutni, a parton díjmentesen lehet parkolni.

Az ingatlan per, teher- és igénymentes azonnal költözhető!

Budapesti kis lakás értékegyeztetéssel szóba jöhet.

További kérdés esetén forduljanak hozzám bizalommal, akár hétvégén is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

Riszter Ágnes Mária
+36 70 363