Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8913383

Otthon Centrum Dunaújváros

1011 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Fedezze fel Pusztaszabolcs szívében ezt a kivételes lehetőséget, amely egy 80,5 négyzetméteres FELÚJÍTANDÓ ház formájában kínálja Önnek álmai otthonát vagy befektetési lehetőségét.

-Az ingatlan egy 1011 négyzetméteres telken helyezkedik el, amely lehetőséget biztosít a bővítésre és a személyre szabásra, így a kreatív ötletek megvalósítása nem ismer határokat.
-Az ingatlan jelenlegi állapota felújítandó, ami lehetőséget ad arra, hogy saját ízlésének megfelelően alakítsa ki a belső teret, és egyedi stílust adjon a háznak.
-A házban található két tágas szoba, amelyek sokféle elrendezési lehetőséget kínálnak, ideálisak családi élethez vagy akár vendégek fogadásához.
-Az ingatlanhoz egy fürdőszoba is tartozik, amely felújítás után modern kényelmet biztosít majd.
-A fűtés gázkonvektorral megoldott.
-A környék csendes és biztonságos, ideális választás családok számára, akik nyugodt környezetben szeretnének élni.

Pusztaszabolcs gazdag természeti adottságokkal büszkélkedhet, hiszen a közeli zöld területek és a Duna közelsége számos lehetőséget kínál a szabadidős tevékenységekre, mint például túrázás, kerékpározás vagy piknikek a szabadban. A település barátságos közösséggel rendelkezik, ahol a szomszédok segítőkészen támogatják egymást. A közlekedés szempontjából a helyszín kiválóan megközelíthető. A város központja mindössze néhány percnyi távolságra található, ahol üzletek, éttermek és egyéb szolgáltatások várják. A tömegközlekedési lehetőségek, mint a buszok és vonatok, rendszeres járatokkal biztosítják a könnyű eljutást a közeli nagyvárosokba, így a munkahelyek és a városi élet is könnyen elérhető.

Ez a felújítandó ingatlan nem csupán egy ház, hanem egy lehetőség arra, hogy megteremtse saját otthonát egy kiváló lokációban. Ne habozzon, hiszen egy ilyen lehetőség ritkán adódik!

Amennyiben kérdései merülnének fel, vagy szeretné megtekinteni a házat, bizalommal kereshet minket. Az ingatlanpiacon szerzett tapasztalatunk és szakértelmünk segítségével minden kérdésére válaszolunk, hogy Ön a legjobb döntést hozhassa meg.

Kérema a telefonban hivatkozzon a H492627 regisztrációs számra!

Ügyfeleink bizalmával és elégedettségével foglalkozunk, így minden kérdésére szívesen válaszolunk. Várjuk jelentkezését!

Irodánk szolgáltatásai:
- Teljes körű ügyintézés ingatlanok adás-vételéhez
- Értékbecslés
- Kedvezményes ügyvédi költség,
- energetikai tanúsítvány készítés,
- ingyenes hitel ügyintézés és biztosítási tanácsadás.

Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.
Amennyiben felkeltette érdeklődését, vagy további kérdése van, kérem, hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Otthon Centrum Dunaújváros

Szele Zoltán
+36 70 412