Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8898451

Duna House Óbuda

413 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1994
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

ELADÓ AZONNAL KÖLTÖZHETŐ 140 NM ALAPTERÜLETŰ KÖNNYŰSZERKEZETES ÖNÁLLÓ CSALADIHÁZ POMÁZON!

Az alsó szinten tágas nappali, ebédlő, amerikai konyha és az egyik fürdőszoba van, mely 1 és fél éve lett felújítva, zuhanykabinos. A nappaliból nyílik egy nagy szoba, melyet eredetileg garázsnak szántak, de végül lakószobaként épült meg, kijárattal a teraszra. Fűtéssel, padlószőnyeggel rendelkezik. Dolgozószobaként és hálószobaként is használható.

Az emeleten 3 hálószoba, egy gardróbszoba és egy sarokkádas fürdőszoba található. Az erkélyre az egyik hálóból és a fenti közlekedőből is van kijárat.Már 20 éve extra Dryvit szigetelést kapott a ház, ezért a gázár emelkedése nem jelentett extra költséget.

2 ÉVE AZ ALÁBBI FEÚJÍTÁSOK TÖRTÉNTEK (2022-BEN):- ÚJ GÁZKAZÁN
- ÚJ HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMA
- A LENTI FÜRDŐSZOBA TELJES CSERÉJE (BURKOLATOK, SZANITEREK)

A HÁZ CSENDES ZSÁKUTCÁBAN HELYEZKEDIK EL, Pomáz központi részén található, közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik egy hátsó terasszal. A kert ápolt, rendezett, levendula, jázmin, tujasövény, rózsák, díszfák és egy bográcsoló hely teszik igazán élvezhetővé. Az öntözést egy fúrt kút biztosítja. A dolgozószoba felett beépített padlás van ( 30%-os belmagassággal), ezen kívül egy kamra ad helyet a kerti eszközöknek, szerszámoknak. Egy különálló 3 nm-es tárolót pedig a bicikliknek lett kialakítva. Két autóbeálló zalálható a ház mellett. ( Bár az utcában átmenő forgalom az ingatlant követően egyáltalán nincs.)
A tavaly épült Lidl 3 sarokra van, a HÉV állomás és a Coop 5 percre. Gyógyszertár, óvoda, általános iskola szintén a közelben, legfeljebb 3 sarokra.

A ház azonnal költözhető, a gépesítés az ár részét képezi, a további bútorok megbeszélés tárgya.

Le ne maradjon róla!
Keressen bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House Óbuda

Nagy Kinga
+36 70 426