Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8911596

-

417 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Víz telken belül
  • Csatorna telken belül
  • Gáz telken belül
  • Villany telken belül
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Azonnal költözhető 3 szobás családi ház a központtól 400 m-re


 


Pilisen a Malom utcában található az ingatlan. A 417 nm-es telken egy 80 nm-es lakóház kapott helyet, mely 3 szobát, konyhát, étkezőt, spejzet, tágas fürdőszobát és egy külön WC-t foglal magába. Az épülethez szervesen kapcsolódik egy tároló is.


A szobákról készült képeken látható vakolat bontásokat statikus végezte, elsősorban az építőanyag meghatározása érdekében. Véleménye alapján kimondható, hogy az épület vegyes falazatú, vályog, szilikát, és az egyik utólag hozzáépített szoba tégla. A ház a ’70-es években épült, szerkezetileg stabil.


Az ingatlan összközműves. Bevezetésre került a víz, a csatorna, a gáz és a villany. A kert locsolása fúrt kútról megoldott. Az ingatlan fűtése modern fali kazánnal, radiátor hőleadókkal, illetve alternatív fűtésként a ház központi részén kialakított étkezőben álló cserépkályhával megoldott. Ezen kívül még egy cserépkályha található az egyik szobában, azonban az jelenleg nem működőképes, de egy kis felújítással újra használatba vehető. A melegvíz ellátásról villanybojler gondoskodik.


Az ingatlan rendezett utcában található, nagyon jó szomszédokkal övezve. Néhány perces sétával közelíthető meg Pilis büszkesége, a Gerje- forrás természetvédelemi terület, mely kitűnő kutyasétáltatásra, sportolásra, kikapcsolódásra.


Az ingatlan piaci hitellel hitelezhető. Amennyiben ezzel a finanszírozási formával szeretné megvásárolni, irodánk bankfüggetlen, ingyenes ügyintézéssel tudja segíteni álmai megvalósításában.


 

Térkép

A hirdető elérhetősége

Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

(20) 365-