Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8912282

-

867 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Fa
FŰTÉS
  • Fűtés Fa
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Művelés alól kivont, tip-top zártkerti ingatlan


Pilis zártkerti részén a Kiskrekács dűlőben található azingatlan. Földhivatali nyilvántartás szerint a művelés alól ki van véve, az épület rendben fel van tüntetve, így az adásvétel belterületi ingatlanhoz hasonlóan zökkenőmentesen lebonyolítható.


A 867 nm-es telken egy 52 nm hasznos lakóterületű, tetőtér beépítéses tégla lakóépület kapott helyet.  A földszinten főzőfülke, nappali-étkező, és egy kis zuhanyzó kapott helyet, míg a tetőtérben két különálló hálószoba lett kialakítva. A 10,2 nm-es terasz nyáron kiváló kiülési lehetőség, de igény szerint akár a földszinti lakrész bővítésére is kiválóan alkalmas.


 Az udvaron egy 7 nm-es tároló, valamint állattartásra alkalmas ólak is vannak. Az épület alatt egy majdnem 21 nm-es tágas, porszáraz pince van.


Az ingatlanra a villany be van vezetve, a vízellátásról fúrt kút, a melegvízről villanybojler gondoskodik. A fűtés fatüzelésű kályhával megoldott. A szennyvíz emésztőbe megy.


Az udvar nagyon szépen rendezett, sőt több termő gyümölcsfa termését is élvezheti az ingatlan boldog új tulajdonosa. Van itt 3 alma, 1 nyári alma, 1 meggy, 1 cseresznye, 2 sárgabarack és őszibarackfa. Ezen kívül van füge és mogyoró.


Az ingatlant  tulajdonosának nagy szeretete övezi, amely érzés azonnal „átjön” mikor az ember belép a telekre, és megtapasztalja a féltő gonddal létrehozott kis kert, illetve a lakóház által nyújtott otthonos érzést.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás

(20) 365-