Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8911971

OC-Pécs, Klimó György u. 21.

530 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2015
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó MODERN, MINIMÁL stílusú családi ház Pécs-Vasas kedvelt részén!

Pécs-Vasas egyik legkeresettebb utcájában eladó egy KORSZERŰ és TELJES KÖRŰEN FELÚJÍTOTT egyszintes Családi Ház. Az ingatlan 2015-ben épült és az elmúlt három évben teljes felújításon esett át, így újszerű állapotban várja új lakóit. A 96 nm-es lakótér egy 530 nm-es SAROKTELKEN helyezkedik el, amely ideális helyszínt biztosít a Család mindennapjaihoz.

A ház Minimál Stílusa és Tágas, Világos Belső Terei igazi otthonná varázsolják az ingatlant. Az ingatlanhoz tartozik egy 32 nm-es részben fedett terasz, mely igény szerint beépíthető, ezáltal a nappali mérete jelentősen növelhető. A Fűtést gázkazán biztosítja, továbbá 2 db 3,5 kW teljesítményű hűtő-fűtő klíma is működik, amely különösen hasznos a forró nyári napokon.

A ház Magas Kopásállóságú Laminált Parkettával burkolt, minden helyiségben radiátorok, míg a fürdőszobában Padlófűtés és Törölközőszárító radiátor biztosítja a kényelmet. Az elektromos hálózat teljes felújításon esett át, és 3 fázis is rendelkezésre áll, amivel a ház energiaigénye TELJES KÖRŰEN biztosított. Egy tavaly telepített 5 kW-os napelem rendszer fedezi az ingatlan teljes áramellátását, ami gazdaságossá és KÖRNYEZETBARÁTTÁ teszi az otthont.

Az udvaron 2 db Mobil Garázs található, és egy Fúrt Kút is áll rendelkezésre. Az udvar térkövezett, amely kényelmes parkolási lehetőséget biztosít, míg a terasz fölött féltető található. Az ingatlant teljesen körbekerítették Lemezkerítéssel, így biztonságos és privát teret nyújt a család számára.

Az ingatlan IDEÁLIS LOKÁCIÓJA további előnyt jelent: közelben buszmegálló, bolt, iskola, óvoda és posta is elérhető. Pécs városközpontja mindössze 5 km-re található, és helyi buszjárattal könnyedén elérhető.

Ne hagyja ki ezt a REMEK LEHETŐSÉGET! Hívjon most, és nézze meg személyesen ezt a kifogástalan állapotú, kitűnő adottságokkal rendelkező Családi Házat!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OC-Pécs, Klimó György u. 21.

Právicz Anna
+36 70 461