Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8905326

Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda

2143 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1960
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169925 hivatkozási számú pécsi családi ház. Pécsett belterületen, zöldövezetben panorámás kilátással eladó egy családi ház nagy telekkel (2100m2) festői környezetben.

Az összközműves telken jelenleg egy 63 m2-es kőház található és egy könnnyűszerkezetes garázs is tartozik az ingatlanhoz, valamint pince és tároló is. A házban 2 szoba, + dolgozószoba, előtér, konyha, fürdő+WC egyben került kialakításra, valamint egy nagyméretű kamra is helyet kapott.

A telken sok a gyümölcsfa, (körte, alma, fügefa), azon kívül gyönyörű fenyőfák vannak az ingatlanon.

Belterületi lakóövezeti összközműves telek ami 30% beépíthetőséggel rendelkezik. A megközelíthetősége jó, helyi járattal - buszvégállomástól gyalogosan pár perc alatt elérhető - autóval kiépített úthálózaton lehet közlekedni.

Továbbgondolva - az ingatlanon felújítás és bővítés lehetősége is fennáll és ennek eredményeként egy egészséges, örök panorámás kilátással rendelkezhetünk.

Az ingatlan értékébe beszámítással egy lakás is figyelembe vehető Dunaújváros környékén, vagy kis családi ház Szalánta környékén. Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését keressenek bizalommal, igyekszem a minél optimálisabb megoldást megtalálni ami mindkét fél számára teljes megelégedést szolgál. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó pécsi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #169925Az Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda

Belovárecz Márta
+36 30 453