Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8911972

OC-Pécs, Klimó György u. 21.

487 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1960
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Pécs szívében, a csendes és barátságos Budai Városrészben, a Papkert mellett kínálunk eladásra egy földszintes, kiváló állapotú sorházat, amely igazi otthont nyújthat családok számára.
Az Apafi utcai ingatlan alapterülete 81 négyzetméter, az udvari bejárat előtt egy szép nagy terasszal. A telek mérete 487 négyzetméter.
A háznak egy utcai és egy udvari bejárata is van. Jelenleg nappali plusz 2 tágas szoba található, de a tetőtér jó állapotú, betonfödémes, a 60 négyzetméter könnyen beépíthető, kényelmes lépcsőfeljáróval rendelkezik.
A ház alatt egy nagyméretű, jó állapotú szuterénban kényelmesen elhelyezhetők a család cuccai, de létrehozható konditerem, vagy akár szaunatér is,
A fürdőszoba zuhanyfülkés, A konyha nemrég fel lett újítva. Az ingatlan gázkonvektoros fűtési rendszerrel rendelkezik.
10 cm-es szigetelés, a főépületen Bramac cserép, szúnyoghálóval ellátott műanyag nyílászárók, felújított áramhálózat emeli az értékét.
A kertben külön vízóraval rendelkező kerticsapból lehet locsolni, vagy medencét tölteni, egy könnyűszerkezetes tárolóban elhelyezhető a sokféle kertiszerszám. Alma, körte, cseresznye, szilvafa mellett még kényelmes füves terület áll rendelkezésre.

A környék nyugodt, zöld és csendes, kiváló közlekedési lehetőségekkel. A közeli buszmegállók gyors és könnyű hozzáférést biztosítanak a város többi részéhez, így a napi ingázás nem jelenthet problémát. Autóval közlekedőknek az udvarban kocsi beállásra van lehetőség, de a kert végén garázs építésére, vagy gyorsgarázs elhelyezésére is van lehetőség.
A környéken minden megtalálható. amire szüksége lehet egy családnak.
Ez az ingatlan nem csupán egy ház, hanem egy lehetőség arra, hogy egy szeretetteljes otthont teremtsen családjának. Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretné megtekinteni ezt a csodás ingatlant, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Bizalommal várjuk érdeklődését, és szívesen segítünk Önnek megtalálni a tökéletes otthont!
Nézze meg ezt a szép házat, és ha tetszik, tegyen ajánlatot!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OC-Pécs, Klimó György u. 21.

Právicz Anna
+36 70 461