Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8902346

-

800 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető igen
  • Belső szintek 1
  • Kilátás Kertre néző
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Udvari beálló
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
  • Erkély, terasz Terasz 18m2
  • Szigetelt igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

PÉCELEN A KELŐ LAKÓPARKBAN KÍNÁLUNK KÉT TELJESKÖRŰEN ÁTÉPÍTETT, FELÚJÍTOT IKERHÁZAT!


 


A lakópark csendes aszfaltozott utcájában eladó két egyszintes utcafrontról teljesen szeparált ikerházfél.


 


A jobb oldali ikerház nettó 93 nm-es+18 nm terasz betonfödémes, nappali+3 szobás, a hozzátartozó telek kb. 800 nm.


Elrendezése: előszoba, közlekedő, amerikai konyhás nappali teraszkapcsolattal, 3 szoba, fürdőszoba, mosdó és egy kamra található. A házban központi gázfűtés lesz, a hőleadás radiátorokkal fog történni, a nappaliban még egy fa tüzelésű kandalló is található.


A ház teljes átalakításon esett át, külső 10 cm szigetelést, új 3 rétegű üvegezésű műanyag nyílászárókat, 10 cm födémszigetelést, új cserépfedést, a új belső ajtókat, teljesen új gépészetet, új burkolatokat, új szanitereket fog kapni.


 


Kulcsrakész ára: 68,5 M Ft


 


A bal oldali ikerház nettó 108 nm-es fafödémes, nappali+3 szobás, a hozzátartozó telek kb. 700 nm. A telken található egy kb. 56 nm-es melléképület, amit akár egy lakásnak is ki lehet alakítani, jelenleg egy garázs+tárolók vannak benne.


 


Elrendezése: előszoba, közlekedő, amerikai konyhás nappali teraszkapcsolattal, 3 szoba, fürdőszoba, mosdó, kazánház és egy kamra található. A házban központi gázfűtés lesz, a hőleadás radiátorokkal fog történni.


A ház teljes átalakításon esett át, külső 10 cm szigetelést, új 3 rétegű üvegezésű műanyag nyílászárókat, 20 cm födémszigetelést, új betonkoszorút, teljesen új tetőszerkezetet, új cserépfedést, új belső ajtókat, teljesen új gépészetet, új burkolatokat, új szanitereket fog kapni.


 


Kulcsrakész ár: 69,9 M Ft


 


A hidegburkolatok 5000 Ft/nm, a melegburkolatok 4000 Ft/nm, a belső ajtók: 60.000 Ft/db áron, a szaniterek 300.000 Ft keretösszegben választhatók mindkét ikerfélnél. Az utcafronti kerítés masszív lábazattal, pillérekkel, közbe fa vagy lemez betétekkel, kis és nagykapuval, két telek közötti elválasztó kerítés drótháló lesz.


 


 


Az ingatlant szívesen bemutatjuk, információért, vagy az ingatlan megtekintéséhez, hívását hétvégén is fogadjuk!


 


Több, mint 20 éves közvetítői tapasztalatunkkal szívesen segítünk, ha az ingatlan megvásárlásához saját ingatlanát szeretné eladni.


 


A VÁSÁRLÁSHOZ IGÉNYBE VEHETŐ CSOK PLUSZ KAMATTÁMOGATOTT HITEL, ILLETÉKMENTESSÉG IS!


 


Igény szerint KIVÁLÓ ügyvédi kapcsolattal segítjük az ingatlan vásárlást. Továbbá profi és ingyenes, bank független hiteltanácsadással és ügyintézéssel (CSOK Plusz, babaváró, lakáshitel, stb…) állunk kedves Ügyfeleink rendelkezésére!


 


TOVÁBBI INGATLAN AJÁNLATAINKAT MEGTEKINTHETI A LŐRINCZ INGATLAN HONLAPJÁN!


 


 

Térkép

A hirdető elérhetősége

Lőrincz Ingatlan

0620-487-