Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8904033

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

7207 m2
ALAPTERÜLET
7
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Geotermikus
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2009
  • Fűtés Geotermikus
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Köszönöm, hogy érdeklődik hirdetésem iránt! Ha Ön szeret elszeparáltan, nyugodt, csendes környezetben, szomszédok nélkül élni, ugyanakkor óriási telekre vágyik Páty legmagasabb pontján, s minden napszakban a kilátásban szeretne gyönyörködni, otthon, saját boros pincéjében borozgatni, nagy a családja vagy akár több generáció együttélésére keres lehetőséget, s mindezt luxus körülmények, de ugyanakkor alacsony rezsijű ingatlanban szeretné, akkor ne keressen tovább, hisz megtalálta! Ha vállalkozásához keres panzió kialakítására is alkalmas ingatlant, ahol a nyugalom szigetére érkezhetnek vendégei, akkor hívjon bizalommal és megmutatom.
Eladásra kínálom Páty, Pincehegy tetején ezt a 7207 m2-es telekterületen lévő, 425 m2-es, 2 szintes, 7 szobás családi házat, két beállású garázzsal, szaunával, mozi szobával, boros pincével, óriási teraszokkal, pazar kilátással, a telek végében egy patakkal. A lakótéren kapott helyet az egy légtérben található nappali kandallóval, teraszkapcsolattal, étkező, konyha, 3 hálószoba, gardrób szoba, szauna, valamint 2 fürdőszoba WC-vel. Az alsó szint jelenleg hobbi, tároló és dolgozó részként funkcionál. Mozi szoba, mosókonyha, home office-ra alkalmas dolgozó szoba, csocsó asztal található. Itt kapott helyet a ház gépészeti helyisége is, ami a geotermikus fűtésrendszer (Stiebel, vezérlés Siemens) fal és padlófűtését és hűtését irányítja. Az ingatlant a praktikusság is jellemzi, központi porszívót, szennyes ledobót, saját szennyvíztisztítót is kiépítettek. A telek körbekerített, a garázsból közvetlen bejárat van a házba is, természetesen távirányítóval működtető elektromos kapuval, elektromos garázskapuval, riasztórendszerrel is felszerelt a családi ház.

M288452

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495