Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8911635

Csorba Dániel e.v.

8000 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Geotermikus
FŰTÉS
  • Belső szintek 3
  • Fűtés Geotermikus
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

A közel 150 éves, három szintes kúria (pince, földszint, tetőtér) összesen 604 m2-es, ebből a lakótér 350 m2, amely a tetőtérben lett kialakítva. A felújítás során belsőépítészeti szempontból a vezérelv a közös tér megteremtése volt, ezért a nappali, étkező, gyermek-, és felnőttsarok 130 m2. A kúria hangulatot a fa gerendák idézik meg, miközben a belsőépítészet, a berendezés egyértelműen napjaink letisztultságát idézik. Igazán látványos a zöld növénysarok, amely beépített öntözőrendszerrel felszerelt. Az ingatlan rendelkezik egy kandallóval, de mellette a fűtést geotermikus hőszivattyú, illetve a padló-, és falfűtés biztosítja.


A konyha egyedi tervezésű, teljesen gépesített, a modern letisztultság jegyei köszönnek vissza rajta. Két mosogatóval, rejtett páraelszívó berendezéssel, illetve borhűtővel is rendelkezik. Az étkezőben szintén egyedi készítésű étkezőasztal kapott helyet, elegáns székekkel. A család közös időtöltését egy mozizásra alkalmas vetítő, felnőtt-, és gyermeksarok teszi még különlegesebbé. Ebből a térből, a tolóajtón át közelíthető meg a terasz rész, amely a lombkorona szinten helyezkedik el, és minden évben csodás kilátást biztosít az erdős részre.


4 hálószobával rendelkezik, amelyből az egyik jelenleg gardrób szobaként funkcionál. A gyermekek hálórészéhez is, illetve a felnőttek hálószobájához is tartozik egy-egy külön fürdőszoba. Az egyikben kád található, a másikban dupla esőztetős zuhanyzó, illetve elhelyezésre került egy szauna is.


A kúria hangulata melegséget áraszt, amelyről a nagy tetőablakok gondoskodnak, illetve a letisztult, eleganciát sugárzó belsőépítészeti megoldások.


A kúria körül további területek vásárolhatóak.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Csorba Dániel e.v.

Csorba Dániel
+36 20 776