Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8906343

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

1459 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2010
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Pákozd települése maga is egy csodálatos hely, amely remek lehetőséget nyújt a természetkedvelőknek és azoknak, akik szeretik a csendes, békés környezetet. A közeli Velencei-tó kínálta szabadidős tevékenységek, mint például vízi sportok, horgászat, kerékpározás, vagy akár csak egy kellemes séta a parton, minden korosztály számára igazán vonzó. Pákozd tökéletes választás azok számára, akik egy nyugalmas, de mégis kulturált környezetben szeretnének élni, ahol a természet közelisége (a Pákozdi-ingókövek természetvédelmi terület a ház szomszédságában kezdődik) és a modern életstílus harmonikusan ötvöződik.

A közelben húzódó M7-es autópálya kiválóan biztosítja a gyors és egyszerű hozzáférést Budapesthez, Székesfehérvárhoz és a környező településekhez.


Az épület napfényes terei kényelmes, meleg otthont biztosítanak a lakók számára. A vizuálisan lenyűgöző panorámán túl az otthon minőségi kialakítása és berendezései teszik igazán vonzóvá ezt az ingatlant. Tágas nappalija, teraszai és kényelmes hálószobái garantálják az otthonos kényelmet, ahol mindenki megtalálja a maga számára ideális pihenőhelyet.
Az ingatlan egyedülálló tulajdonsága a Velencei-tóra nyíló lenyűgöző kilátás, ami garantáltan minden napot egy kis természet közeliséggel és nyugalommal tölt meg.

A ház alsó szintje a kertszint is. Az itt található kerti tó egyedi hangulatot biztosít. Ezen a szinten található egy szoba + fürdőszobából álló önálló lakrész, mely ideális lehet idős szülőknek, kamasz gyerekeknek és vendégeknek is.
Az első szintre lépcsőn jutunk fel, nem akadálymentes a közlekedés, de az emeletről elénk táruló panoráma kárpótol minket.

Az épület 2010-ben épült rönkház. A tulajdonos ennek az építési technológiának a speciális építő kivitelezője. A házat magának, tökéletes mintaházként építette. A központi fűtését olyan kazán oldja meg, mely igényel egy kis időt, de napi kétszer 10 perc munkáért cserébe az egész házat éves szinten 250.000 Ft-ból kifűti. Az emeleti lakótérben a panorámás nappali-étkező-konyhán kívül 3 hálószoba, fürdőszoba, háztartási helyiség található.

Ideális otthon, gyermektelen pároknak, 1-2 gyermekkel is megfelelő otthon, tökéletes Budapestre ingázóknak, az otthonukban nyugalomra vágyóknak.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

Szűcsné Leányvári Edith Mária
+36 30 280