Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8908187

Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda

802 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1991
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

ELADÓ CSALÁDI HÁZ OSTOROSON - KÖLTÖZÉSRE KÉSZ OTTHON PANORÁMÁS KILÁTÁSSAL!

Ez a 1990-ben épült, NÉGY SZOBÁS családi ház Ostoros egyik legkedveltebb részén található, KIVÁLÓ SZOMSZÉDSÁGGAL és csupán 5 percre Egertől. A 800 m2-es telek számtalan lehetőséget kínál, egy UDVARI TÁROLÓ is rendelkezésre áll, hogy minden szükséges holmijának biztos helyet találjon!

A ház nagy, TÁGAS KONYHÁVAL és NAGY SZOBÁKKAL rendelkezik, így a család minden tagja kényelmesen elférhet. A PANORÁMÁS KILÁTÁS tovább fokozza az ingatlan vonzerejét, biztosítva a mindennapi kikapcsolódást és feltöltődést.

Az ingatlan műszaki szempontból is kiemelkedő állapotú. 2019-ben korszerű kondenzációs kazán került beépítésre, továbbá a radiátorokat is lecserélték. A környezettudatosság jegyében, 2021-ben NAPELEMES RENDSZERT is telepítettek, mely 5,7 kW-os inverterrel és szaldós elszámolással üzemel, három fázissal. Mindezek mellett rendelkezésre áll egy vegyes tüzelésű kazán is.

A műanyag, szigetelt üvegű nyílászárók biztosítják az energiahatékonyságot és a megfelelő hangszigetelést. A tető is jó állapotban van, nem igényel felújítást. Az ingatlan alatt található egy 50 m2-es pince is, amely további tárolási lehetőségeket biztosít.

Ez az ingatlan ideális választás mindazoknak, akik egy KORSZERŰ, ENERGIATAKARÉKOS és PANORÁMÁS otthont keresnek közel Egerhez. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, tekintse meg személyesen és legyen az Öné ez a jól karbantartott és kiváló technikai állapotú családi ház!

Keressen bennünket bizalommal a további részletekért és időpont egyeztetés céljából! Referenciaszám: M288333

52900000 Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda

Kecskeméti Zsuzsanna
+36 70 533