Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8908227

Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda

1065 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1989
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladásra kínálunk Ostoros központjában, földszint+ tetőtér beépítésű 1989-ben épült 200 m2 alapterületű, két generációs, duplakomfortos, tégla falazatú családi házat. CSOK + HITEL ! ILLETÉKKEDVEZMÉNY IGÉNYELHETŐ!
A lakóházhoz tartozó teleken gépkocsitároló és melléképületek találhatóak. A telek parkosított és művelt kert ! A lakórész helyiségei, a konyha és a fürdőszobák feljeskörű felújítása megtörtént. Külső nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag ablakok. A lakóháznak jelenleg két generációs kialakítása van, két külön bejárattal, de bármikor egy térré nyitható. A földszinti épületrészben található 2 db. konyha. fürdőszoba, nappali , étkező, lakószoba közlekedő és kertkapcsolatos terasz.
A tetőtérben 3 tágas szoba , gardrobhelyiség és fürdőszoba található. Az épület fűtése központi radiátoros mely üzemeltethető gázkazánról mely szintén új, valamint vegyestüzelésű kazánról is. Kiválló lehetőség akár nagycsaládosok számára. A lakóházban található bútorok és berendezési tárgyak külön megállapodást képeznek. Ha felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda

Kőrösi Dániel
+36 30 479