Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8904124

Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda

963 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1940
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Orfűn festői környezetben családi ház eladó

Orfű, Pécstől mintegy 17 kilométerre észak-északnyugati irányban fekszik, a Mecsek hegyhát közepén. Közigazgatási területének déli részét érinti a Pécs-Abaliget közti 6604-es út is. A település turisztikai szempontból a Mecsek szívének számít. Minden egyhelyen található, ami a nyugodt kikapcsolódáshoz szűkséges. A Hertelendi Termálfürdő- és Szaunaparkról 10km található.

A családi ház lakótere 101m2, elosztása, állapota, sok elképzelés megvalósítására ad lehetőséget.

A ház 2 nagyobb méretű és egy kisebb méretű szobával rendelkezik. Az utóbbi konyha- nappaliként funkcionál az átalakítások miatt. A képeken látható átalakítások látványa, ha valakit elriasztanának, azoknak mondanám, hogy csak befejezésre várnak. A ház első felében, különálló, a falusi túrizmusra alkalmas rész van kialakítva, igényes fürdő –Wc-vel, külön bejárattal.

A tető teljesen felújított, a víz-szennyvíz rendszer új, a hőszigetelt fanyílászárok utcafronton nem rég lettek cserélve. A képek alapján láthatók a felújított részeken a nyílás zárok cseréve lettek. A tulajdonos igyekezett az egységes felújítási elvet követni, mindent cserélt, ami a hosszú távú lakhatóságot biztosítja, lépésenként haladva. Ez alapján az épület alkalmas benntlakás mellett a felújítások befejezésére.

Az épületben központi fűtés van, ami vizteres kandallóról működik. A kandalló sajátossága, hogy az előtérből és a középső szobából is fűthető. A ház falazata 50cm vályog, kő lábazaton, belül száraz, mint a puskapor.

Az ingatlan összközműves, összkomfortos gáz a telken belül van, internet az utcában.

Az ingatlanhoz tartozó melléképület lakótere 80m2. Régebben istálló és pajta volt. Alkalmas lehet igényes vendégház kialakítására vagy vállalkozások számára. A tetőszerkezet részben felújításra szorul, nem ázik be, a hibás cserepek cserélve lettek. A belmagassága közel 4m a koszorúgerendáig. Alatta helyezkedik el egy16m2-s pince, aminek a teteje, pajta padló szintje alatt van. A szennyvíz felállás a melléképületben kialakításra került.

A telek 963 m2-es, enyhe lejtésű gondozott, gyümölcsfákkal, kerttel. Alkalmas 4-5 személygépkocsi vagy akár 2 db kisebb teherautó parkolására.

Ajánlom családoknak, akik nyugodt, jó levegőjű zöldövezetben szeretnek pihenni, valamint lakóházként akár családosoknak, valamint turisztika befektetésként. Annak tükrében, hogy a felújítást előre haladott.

Ezek alapján jó választás, hiszen egy városi lakás árán kapunk egy önálló családi házat, sok tovább lépési lehetőséggel.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda

Tóth Zoltán István
+36 30 083