Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8896010

Fair-m Ingatlaniroda Hódmezővásárhely

157 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1900
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az ár: 95.000€, a Ft-ban kifejezett hirdetési ár tájékoztató jellegű.



Szicília 2 óra 10 perc repüléssel elérhető! A sziget egyik legelbűvölőbb településén, Nizza di Siciliában, a Corso Umberto I° utcában kínáljuk eladásra azt a különleges ingatlant, amely két híres testvér, Oreste és Tore Edmondo Calabrò szülőháza volt. Mindkét testvér neves festő és szobrász volt, utóbbi alkotta a híres Madonna della Lettera szobrot, amely még ma is Messina kikötőjében áll. A háztól 20-30 percre található Taormina, ami Szicília ékszerdoboza!



Az ingatlan kettő bejárattal rendelkezik a Corso Umberto I° felől, és lenyűgöző terek jellemzik. A földszinten található egy tágas szalon, egy hálószoba, valamint egy konyha-étkező, amely egy belső udvarra nyílik, ahol egy régi kút található. Az emeletre két külön lépcső vezet, egy a belső udvarról, egy pedig az épületen belül. Az emeleten négy hálószoba, egy fürdőszoba és egy külső rész, amelyet egy terasz és egy kert alkot, várja a lakókat. Az ingatlan két részre osztva is kiválóan használható! Tengertől való távolsága kb. 100 m! A kezdő kép az erkélyről készült.



Az épületben a mai napig találhatók olyan műalkotások, amelyek a két híres művész munkásságát őrzik. Az ingatlan felújításra szorul, ám rendkívüli történelmi és kulturális értéke miatt kivételes befektetési lehetőséget kínál. További információkért és megtekintési időpontért keresse a FAiR-M Ingatlanirodát! Teljeskörű ügyintézést vállalunk profi helyi partnerünk segítségével!



Tudta hogy...? Olaszországban az ingatlan vételt csak közjegyzői ellenjegyzéssel lehet megvenni? Rendkívül körültekintő, profi az ingatlannyilvántartás rendszere.  A fenti árhoz különböző adók, díjak és vagyonszerzési illeték adódik, ami közel 10.000 € (4.000.000 Ft).



Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy egy történelmi jelentőségű ház tulajdonosa lehessen!




Falazat anyaga: Tégla

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fair-m Ingatlaniroda Hódmezővásárhely

Molnár Attila
+36 30 360