Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8890937

-

897 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető igen
  • Belső szintek 2
  • Kilátás Panorámás
  • Tájolás Délkelet
  • Ingatlan komfort Duplakomfortos
  • Parkolási lehetőség Önálló garázs
  • Építés éve 1987
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
  • Klíma igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Falusi CSOK igénybe vehető!


Pécstől 20 km-re, M60 autópálya felhajtótól 10 percre Olaszban, gyönyörű, dombokkal körülvett kistelepülésen, csendes, nyugodt zöldkörnyezetben, 1987-ben épült, 2020-ban a felsőszint bővítéssel, modernizált és napjainkig folyamatosan karbantartott, panorámás, kiváló adottságú, 180 m2-es, két külön bejárattal rendelkező, dupla összkomfortos, kétlakásos családi ház, 897 m2-es parkosított telken eladó!


Az ingatlant 2020-ban történt felújítása során úgy alakították ki, hogy a loft lakás jelenleg külső lépcsővel érhető el, azonban akár belső lépcsővel is átalakítható, igény szerint!


Alsó szint: 2 kényelmes hálószoba - gardrób, nappali, konyha - étkező, tágas sarokkádas fürdőszoba, külön wc, kamra, közlekedő és egy hatalmas terasz található


Emelet-tetőtéri szint: modern loft lakás, hangulatos tágas világos térben leválasztva a hatalmas fürdőszoba. Amerikai konyha- nappali plusz 3 kényelmes szoba kis ráfordítással gyorsan, szinte azonnal megoldható!


Szuterén szint: 2 hatalmas kerámialappal burkolt helyiség, kamra, tároló


A ház fűtéséről gázcirkó kazán, a kellemes hőmérsékletről pedig a kézzel tapasztott kemence és hűtő-fűtő klíma gondoskodik.


A földszint felújítása során 2023-ban kicserélték a nyílászárókat szúnyoghálóval felszerelt hő- hangszigeteltre, az északi szoba fala 5 cm szigetelést- fa burkolatot kapott, ekkor alakították ki a tágas gardrób szobát is.


A tágas- világos konyhában ízléses, gépesített konyhabútor, nagy kamra kapcsolódik hozzá, illetve a szuterénban is még egy kamra a nagyobb hűtőgépek, egyéb háztartási dolgok részére is biztosított.


Riasztóval és kamerákkal felszerelt az ingatlan, a kerítése igényes kovácsoltvas kerítés.


A főépület mellett további gazdálkodásra alkalmas épületek, pince, ásott kút, garázs, autóbeálló is megtalálható.


Kert, udvar nagyon szépen gondozott, díszfákkal, gyümölcsfákkal beültetett.


Kiváló az ingatlan elhelyezkedése, hogy közelében megtalálható iskola, óvoda, bolt, háziorvosi rendelő, buszmegálló, hogy kitűnő adottsága biztosítja két generáció számára akár külön-külön is élhetnek, de mégis együtt.


Ha nyugodt, csendes, gyönyörű környezetben szeretne élni, akkor ezt itt mind megtalálja, győződjen meg róla személyesen!


Irányár: 59,9 M Ft


Érd.: 30/343-5767

Térkép

A hirdető elérhetősége

Millaingatlan

+36 30 343