Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8903704

5100 Jászberény Szentháromság tér 2. - OTP Ingatlanpont Iroda

1120 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1972
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladóvá vált, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, az M44- es út közelében, a régi 44-es mentén, a Hármas-Körös és holtágai ölelésében, Öcsödön egy tégla alapra épült vegyes falazatú családi ház. A cserép tetőfedésű ingatlanban kialakításra került 3 tágas szoba, étkező, konyha, fürdőszoba+wc, közlekedő, kamra, valamint padlásfeljáró helység. A ház melegét gázkonvektorok, a melegvizet egy ÚJ villanybojler adja. Kémények biztosítják, hogy bármikor be lehet tenni kandallót vagy kályhát, vegyes tüzelés kialakítására. A hangulatos fedett terasz, teret adhat családi összejöveteleknek, baráti találkozóknak. Az 1100 nm-es telken található garázs és gazdasági épületek. Az óvoda, általános iskola, élelmiszerbolt, orvosi rendelő, gyógyszertár néhány percnyi távolságra van.

Az ingatlan per és tehermentes, kifizetést követően költözhető!

Az ingatlant CSOK-támogatásra is ajánljuk, FALUSI CSOK-ra kifejezetten, mivel a CSOK Plusz mellett a településen a Falusi CSOK is igénybe vehető, a ház arra alkalmas, több gyermek esetén bővítéssel, melynek teljes körű ügyintézését és az esetleges banki finanszírozás, akár Babaváró kölcsön előkészítését díjmentesen vállaljuk!!!

Öcsöd egy nyugalmas, csendes település Budapesttől 131km- re, a Cserkeszölői Gyógyfürdő (17km) és a Szarvasi Arborétum és a Körösvölgyi állatpark (14 km) közelében, Békésszentandás (8,3 km) szomszédságában. Nagyszerű választás azok számára is akik a nyári időszakban innen indulva töltenék a szabadidejüket strandolással, horgászattal, kirándulással és töltődnének a legkülönfélébb élményekkel!

Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Jöjjön el és tekintse meg személyesen. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírásában is segítséget nyújtunk. Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését, vagy további kérdése lenne hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

5100 Jászberény Szentháromság tér 2. - OTP Ingatlanpont Iroda

Szőke Sándor
+36 20 220