Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8907095

-

300 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • Építés éve 2020
  • Fűtés Egyéb fűtés
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Direkt a Sípályánál! Modern Alpesi Chalet Eladó Stájerországban, Ausztriában!


Ár: 695,000 €


Referencia: AT0318
Hálószobák: 4
Alapterület: 154 m²
Terasz: 40 m²
Kert: 300 m²
Építés éve: 2020


Helyszín:


Ez a stílusos, teljesen berendezett hegyi ház közvetlenül a Grebenzen sípálya mellett található, és egyedülálló lehetőséget kínál a téli sportok kedvelőinek és a természet szerelmeseinek.


A hagyományos Sankt Lambrecht településen elhelyezkedő ingatlan a Grebenzen síüdülő része, amely körülbelül 25 km-nyi érintetlen sípályával büszkélkedhet. A környék lélegzetelállító tájával a Zirbitzkogel-Grebenzen Természetvédelmi Parkban található, ahol fenséges folyók, szurdokok, alpesi rétek és buja erdők várják a látogatókat—igazi paradicsom a szabadtéri tevékenységek kedvelőinek egész évben.


A közvetlen közelben bájos éttermek, hangulatos kávézók és kényelmes boltok találhatók. A pihenésre vágyóknak a közeli Naturpark Hotel Lambrechterhof úszómedencét, szaunákat és különféle terápiás kezeléseket kínál. Az ingatlan könnyen megközelíthető több nemzetközi repülőtérről, mint például Salzburg (2 óra), Klagenfurt (kevesebb mint 1 óra), Ljubljana (2 óra) és Bécs (2 óra 40 perc).


Ingatlan Leírása:


A 2020-ban befejezett modern, önálló chalet egy 22 egységből álló nagyobb komplexum része, amely időtlen eleganciájával harmonizál a környező tájjal. A ház 154 m² lakóterületet kínál, amelyet egy 40 m²-es terasz és egy 300 m²-es kert egészít ki.


A földszinten tágas garázs, iroda és egy további helyiség található, amely különböző célokra használható. Az emeleti nyitott terű elrendezés magában foglal egy nagy nappalit, konyhát, étkezőt, két hálószobát, modern fürdőszobát és külön WC-t. A 40 m²-es terasz csodálatos kilátást nyújt a környező vidékre, tökéletes a nyugodt hegyi légkör élvezetéhez.


Használat:


Ez az ingatlan második lakóhely státusszal rendelkezik, és nincs bérleti kötelezettsége, így rugalmasan használhatja privát menedékként.


Fedezze fel ezt a modern sí- és snowboard-házat, és élvezze a luxus, kényelem és természet tökéletes egyvelegét Stájerország szívében!

Térkép

A hirdető elérhetősége

IMMOCORSO International