Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8911646

GDN Ingatlanhálózat - Zala Ingatlaniroda

4760 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Családi Ház Zalaegerszegtől 8 km-re!

Eladó egy gyönyörűen felújított családi ház, mely ideális választás lehet egy nyugodt, vidéki életet kereső család számára.

Az 1 SZINTES Otthon Zalaegerszeg belvárosától alig 10 percnyi autóútra található egy rendkívül kedvelt faluban, Nagypáliban, csendes, barátságos, zöldövezeti környezetben.

A ház tágas, világos helyiségekkel rendelkezik, a felújítás során minden fontosabb elem megújult MINŐSÉGI alapanyagokkal, IGÉNYESEN, így egy modern, kényelmes otthon élményét nyújtja. Az ingatlanhoz egy nagy, sík terület tartozik, amely lehetőséget ad kertészkedésre, pihenésre, vagy akár további fejlesztésekre is.

A tégla falazatú ház lakóterülete 125 nm, a ház mellé épített közel 20 m2-es terasz és a pince további lehetőségeket kínál a pihenésre és a tárolásra. Az ingatlanhoz tartozik még egy 60 m2-es fedett kocsibeálló és egy melléképület is, amely sokféle célra használható.


A házban található helyiségek nagyfokú kényelmet és jól élhető tereket kínálnak: egy tágas, ízlésesen berendezett amerikai konyhás nappali, melyhez egy udvarra nyíló intim télikert is tartozik pompás fényviszonyokat nyújtva, három külön nyíló szoba, kettő fürdőszoba, melyek egyikében igényes sarokkád, másikában épített zuhanykabin található.
A konyhában a fehér színt csak az egyedileg, méretre gyártott és konyhaszigettel rendelkező konyhabútor fogantyúi, a fekete lámpatestek, valamint a színes LED világítás töri meg és teszi kontrasztossá. A gépesített konyha kitűnően felszerelt: mosogatógép, páraelszívó, sütő, villanyfőzőlap is van benne.

A korszerű fűtési rendszernek köszönhetően, valamint a ház szigetelésből következően extra alacsony rezsivel számolhatunk.

Az elmúlt években történt műszaki felújítás során:

• a ház falai 40 cm-es téglából készültek, így a külső homlokzat 10 cm-es szigetelést kapott,
• a tetőszerkezet teljes mértékben megújult, az új tetőszerkezetet az egyik legpatinásabb titán-zink anyaggal, A VM ZINC-el bádogozták fel, mely után a megerősített lécezésre rakták fel a Creaton Róna tetőcserép antikolt változatát
• megújultak a villany és vízvezetékek, s újratervezték a fűtési rendszereket, a teljes villamosságot
• a fűtésrendszernél elsődleges szempont a megbízhatóság volt, ezért mindent túlterveztettek a tulajdonosok, illetve a klímából is a minőséget tartották szem előtt, ami így a központi elhelyezése és a teljesítménye miatt képes felfűteni illetve lehűteni az egész lakást
• emellett az ingatlanban gázkazán adja a meleget lapradiátor hőleadőkkal, padlófűtéssel kombinálva
• a házba spanyol járólapok és extra spanyol csempék kerültek elhelyezésre, illetve minőségi ragasztott tölgyfa és cseresznyefa parketták kerültek a szobákba
• a fa nyílászárók szintén minőségi anyagokból készültek, ezért a belső ajtók és a gardrób elkészítését is hasonló minőségben és igényességgel készítették el a szakemberek
• a régi garázs helyét lebetonozták, amelyet egy könnyűszerkezetes résszel a házhoz fognak kapcsolni, ennek alapterülete 60 m2
• továbbá a tulajdonosok építettek egy kutya kennelt könnyűszerkezetes kivitelben, ami teljesen hőszigetelt, illetve elektromos fűtéssel és járólappal ellátott. A kennelhez egy kifutót is hozzákapcsoltak.
• az udvaron a gondozott pázsit mellett 200 m2 térkövezése zajlik
• a hátsó kerítés is elkészült 150 m-es szakaszon.

A családi házhoz az átlagnál nagyobb, 4760 m2-es, gyönyörűen ápolt, sík terület tartozik, csodásan parkosított udvarral, melyet sok gyümölcsfa, bokor tesz még vonzóbbá, így tökéletes környezetet nyújt azok számára, akiknek fontos a természet közelsége és az önfenntartó életmód.


Ez egy olyan meghitt otthon, ahová a családtagok szívesen térnek haza és a baráti összejövetelek tökéletes helyszíne is egyben.

Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődédét, akkor kérem hívjon telefonon és ne feledje vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 374079

Térkép

A hirdető elérhetősége

GDN Ingatlanhálózat - Zala Ingatlaniroda

Juhász Judit
+36 70 883