Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8902309

-

87 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető igen
  • Belső szintek 1
  • Kilátás Utcai
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
  • Erkély, terasz Terasz
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Nagymányok csendes, jól megközelíthető részén eladó egy 87 m²-es, téglaépítésű családi ház, 197 m²-es telekkel. A közelben minden fontos létesítmény megtalálható: iskola, orvosi rendelő, buszmegálló és bolt.


Az épület teljes körű felújításon esett át, amely során modern, hőszigetelt fa nyílászárók és új belső ajtók kerültek beépítésre. A villanyhálózat is teljesen megújult. Új központi fűtést építettek ki, ahol egy új kondenzációs Baxi gázkazán és egy puffer tartály szolgáltatja a fűtés mellett a meleg víz ellátását is, így egy energiatakarékos és korszerű otthon várja új tulajdonosát.


 A ház praktikus elrendezésű, nappali, 2 hálószoba, 2 fürdőszoba toalettel, valamint 2 konyha található benne. A külön bejárattal rendelkező szoba, konyha és fürdőszoba lehetőséget nyújt arra, hogy az ingatlan akár két generáció számára is ideális otthon legyen.


A házhoz tartozik egy kis hangulatos terasz is, ahol kellemesen pihenhetünk a nyugodt környezetben. Ezen kívül egy különálló tároló is rendelkezésre áll. Az ingatlan azonnal költözhető, a vételár pedig tartalmazza a konyhabútort is.


Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Tökéletes választás családoknak, két generációnak vagy akár befektetésnek is!


Tehermentes. Falusi CSOK igénylésre alkalmas. Megtekintése kizárólag irodánkkal előre egyeztetett időpontban lehetséges! Ár: 25 MFt.

Térkép

A hirdető elérhetősége

László Zsolt e.v.

+3070065