Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8918907

OTP Ingatlanpont Csongrád

720 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1975
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Családi Ház Nagykőrös Kertvárosi Részén!

Fedezze fel álmai otthonát Nagykőrös szívében, csupán 600 méterre a Tescotól! Ez a 102,5 m2-es, kétszintes családi ház egy 720 m2-es telken található, ideális választás mindazok számára, akik a kényelmet és a tágas tereket keresik.

Az alsó szinten egy tágas, világos nappali, konyha spájzzal, fürdőszoba és külön WC áll rendelkezésre. Az emeleten egy félszoba és egy fedett erkély várja az új lakókat, amely igény szerint újabb félszobává alakítható. Ezen kívül egy nyitott tér is megtalálható, amely hálószobaként vagy nappaliként funkcionálhat, valamint egy befejezésre váró fürdőszoba is helyet kapott.

A ház két bejárattal rendelkezik, ami lehetővé teszi a több generációs családok vagy vállalkozások számára való használatot. A hátsó részen egy nagy fedett terasz helyezkedik el, amely ideális a kerti partikhoz és családi összejövetelekhez. Az ingatlan alatt egy tágas pince is található, extra tárolási lehetőséget biztosítva.

Az ingatlan 1972-ben épült téglából, és az utóbbi években jelentős felújításon esett át, beleértve az új tetőt, kéményt és nyílászárókat. Számos lehetőséggel bír, hiszen némi ráfordítással tökéletes otthon varázsolható belőle. A központi fűtés vegyes tüzelésű kazánnal működik. A telken egy garázs és egy jelenleg termény tárolására használt melléképület is található, amely sokféle jövőbeli felhasználásra alkalmas. A közművek között víz, gáz, csatorna és 3 fázis (3 x 25 A) elérhető.

Ez a barátságos környezetben elhelyezkedő ingatlan nemcsak családok, hanem befektetők számára is ideális választás, akik a potenciális bérbeadási lehetőségeket keresik.
Hitel és jogi ügyintézés az irodában. Az OTP Ingatlanpont megbízható ügyvédi közreműködéssel segíti, hogy álma valóra váljon. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérdése lenne, vagy megtekintené az ingatlant, várom megtisztelő hívását!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont Csongrád

Babusa Cintia
+36 20 468