Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8918538

Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda

769 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 2
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1980
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Pest vármegye, Nagykőrös, Bokrosi városrészen 148 m2 nagyságú kétszintes családi ház, 769 m2 telken eladó. Az 1980-as évek végén épült, szinteltolásos ingatlan a városrész csendes, kertvárosi, aszfaltozott utcájában található. Az otthon földszintjén egy előszoba, egy nappali, egy konyha, egy kamra, egy 5 m2-es loggia és egy 29 m2 nagyságú terasz kapott helyet. A félemeleten két szoba, egy fürdőszoba, egy WC-helyiség, egy közlekedő és egy lépcsőház található. Az emeleten két szoba, egy közlekedő és egy gardrób helyiség került kialakításra. Az épület alatt egy 50 m2 nagyságú, az udvar, illetve a lakótér felől is megközelíthető, száraz beton pince húzódik, melyben két tároló és egy garázs található. Az épület beton alapon tégla falazattal, beton födémmel, fa tetőszerkezettel és palahéjazattal készült, a tető körben csatornával ellátott. Az ingatlan homlokzata jó állapotú. A külső nyílászárók dupla fa szerkezetűek, a belsők szintén fából készültek. A házban a helyiségek parketta-, valamint járólap borításúak. A fürdőszoba korábban teljes burkolatcserén esett át. Az otthon melegét helyiségenként gázkonvektorok és elektromos hőtárolós fűtés biztosítja, alternatív lehetőségként vegyestüzelésű kémény is rendelkezésre áll. A melegvíz ellátásáról villanybojler gondoskodik. A családi ház összközműves, melyben a háromfázisú (3x20 Amper) villany, a vezetékes víz, a fúrt kút házi vízművel, a csatorna és a gáz megtalálható.
A ház oldalhatáron álló, körben bekerített, gépjárművek behajtására az aszfaltozott út felől garázs lehajtó és kapubejáró biztosított. Az udvar korábban szinteltolásokkal, dísznövényekkel, parkosítva lett, amely gondozása esetén újra gyönyörű kertté varázsolható. Az otthon jelen állapotában lakható, igény szerint felújítható, átépíthető.
A családi ház mérete és elosztása miatt ideális lehet fiatalok, több gyermekes családok vagy két generációs lakhatásra egyaránt.
Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a közelben minden megtalálható: óvoda, általános iskola, buszmegálló, élelmiszerbolt, több multi áruház, posta, kormányhivatal, bank, gyógyszertár, egészségügyi intézmény gyalog néhány percen belül elérhető.
A hirdetés tájékoztató jellegű, az ingatlanról pontos adatokat a megtekintést követően a tulajdonos által elmondottak alapján tudunk garantálni!
Az ingatlan jelenleg nem lakott, birtokba adás megbeszélés szerint lehetséges.
A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival, CSOK Plusz hitel lehetőségével tudunk segíteni, sorban állás nélkül! Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Eladó ingatlanokat keresünk hazai, illetve külföldi partnereink számára.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda

Koltainé Szentpéteri Emőke
+36 70 374