Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8903848

OTP Ingatlanpont Csongrád

590 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó 81,6 négyzetméteres családi ház Nagykőrösön egy 590 négyzetméteres telken a csendes és kedvelt Bokros városrészben!

Ez a felújítandó ingatlan kiváló lehetőséget kínál azok számára, akik saját ízlésük szerint szeretnék kialakítani álomotthonukat. A telken belül gáz található, ami lehetővé teszi a fűtés korszerűsítését, így a ház megfelelő komfortérzetet biztosíthat a jövőbeni lakók számára. Jelenleg kályhás fűtési lehetőség adott. Az épületben 2 nagyobb szoba és egy kisebb található. Kialakításra került a fürdőszoba és konyha is. Az épülethez tartozik egy külső tároló is, ahonnan megközelíthető a padlástér. Az ingatlan mellett állandóan lakott családi házak találhatók. Az ingatlan per- és tehermentes, kifizetést követően azonnal birtokba vehető.

Nagykőrös egy kellemes, barátságos város Magyarország középső részén, Pest megyében. A város gazdag történelmi múlttal rendelkezik, és számos kulturális értéket őriz. 20 perc kocsi útra megtalálható Kecskemét és Cegléd is, mint nagyobb város.

Ne hagyja ki ezt az egyedi lehetőséget, hogy megteremtse álmai otthonát!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont Csongrád

Orovecz Józsefné
+36 30 535