Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8904852

-

743 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • Belső szintek 1
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Építés éve 1980
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Erkély, terasz Terasz 16m2
  • Klíma igen

Energetikai besorolás: E

A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az ingatlan jellemzése:


A 743 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, előkertje rendezett, hátsó udvarrésze gyermekes családoknak is ideális méretű. A családi ház csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített nemes vakolattal ellátott szilikát falazat, beton födémmel, nyereg tetővel, cserép fedéssel.


Külső nyílászárói műanyag tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel ellátva. Fűtése gáz, új konvektor fűtőtestekkel; temperáló fűtése és hűtése klímáról, míg kiegészítő fűtése három kémény által biztosított; meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. Elektromos áram ellátása 1x25A és 1x16A vezérelt. Kamerával szerelt épület.


A 137 m2 hasznos alapterületű lakótérből a 47 m2 alapterületű nappali egy épületbővítés eredménye, mely épületrész könnyűszerkezetes szendvics panelból készült, anyagában és külső homlokzatán is szigetelve, így hőtechnikailag teljes értékű lakótérnek vehető, mely nagyrészt elkészült, már csak festésre vár.


Az ingatlan belterének jellemzése:


A 137 m2 hasznos alapterületű, folyamatosan karbantartott és nagyrészt felújított lakótér, kiváló helyiségelrendezésű és jól élhető élettér, mely három hálószobájával és nagy nappalijával minden igényt kielégít. A 90 m2 alapterületű alap épülethez hozzáépített 47 m2 alapterületű nappali jelentősen modernizálja és tág térhatásúvá teszi az életteret.


A három önálló bejáratú hálószoba részben az északi tájolású utcafrontra került elhelyezésre, részben pedig a keleti tájolású oldalkertre néz, mely szobák előterében található a felújítás előtt álló fürdőszoba, amely felújításhoz minden építési anyag rendelkezésre áll és az ingatlan árának a részét képzi. Az épület középső magjában található a konyha és étkező, melyből kisebb szintkülönbséggel érhető el a közvetlen kertkapcsolatot teremtő nappali helyiség.


Az ingatlan finanszírozása:


Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amelynek egy része lehet babaváró hitel is, ami jelenleg akár 11 millió Forint összegű) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához az 1-3 gyermekes maximum 50 millió Forint összegű CSOK Plusz hitel is igénybe vehető. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.


Az ingatlan környezetének jellemzése:


A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán bölcsőde, több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek.


A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Tápióvölgye Ingatlaniroda

+36 30 248