Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8898864

-

1068 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Központi fűtés
FŰTÉS
  • Belső szintek 1
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Önálló garázs
  • Építés éve 1976
  • Fűtés Központi fűtés

Energetikai besorolás: F

A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása





Az ingatlan jellemzése:


Az 1068 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett. A lakóépület teherhordó szerkezete beton alapra épített blokk falazat, fa födémmel, sátor tetővel, cserép fedéssel. Csapadékvíz elvezetése csatorna. Külső nyílászárói műanyag tokos ajtó és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel és redőnyökkel ellátva.


Fűtése gázkazánra kiépített központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel. Meleg víz ellátása a főépületben gázbojlerről, az apartman épületben villanybojlerról megoldott. Szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépítve. A kert locsolását fúrt kút szolgálja. Rézvezetékkel újrafűzött elektromos áram ellátása: 1x20A és 1x16A vezérelt.


A 82 m2 hasznos alapterületű főépületen túl, az udvarról önálló bejáratokon át elérhető egy 20 m2 alapterületű lakhatási célt szolgáló apartman épület, 7 m2 alapterületű pince, melyben a gázkazán található, 17 m2 egy autó parkolást biztosító garázs, valamint 43 m2 alapterületen, vegyes funkciót betöltő melléképületek, melyek között kamra, műhely, egykori takarmány tároló is található.


Az ingatlan belterének jellemzése:


A 82 m2 hasznos alapterületű főépület az udvar felőli homlokzaton kialakított, féltetővel fedett belépő teraszról érhető el, mely főbejárat a zárt előszobába vezet. Az előtérből tovább haladva az élettér központi helyisége a konyha és étkező tárul elénk, melynek válaszfal tagoltsága úgy lett kialakítva, hogy az szinte egy légteret biztosít a közlekedővel és a szobák előtereivel, így kimondottan tág térhatást biztosítva a helyiségnek.


A lakótér utcafrontján kettő 18 m2 alapterületű, önálló bejáratú szoba került kialakításra, míg az étkező mellett, udvarra tekintő ablakkal egy kisebb 10 m2 alapterületű szoba található. A szobák elérhetőségét biztosító közlekedő folyosó végében található a zuhanyzós fürdőszoba, a wc pedig az előszobából nyíló önálló helyiségben az épület hátsó traktusában lett kiépítve.


Az ingatlan finanszírozása:


Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amely lehet babaváró hitel is) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a CSOK Plusz állami támogatott hitel 2 vállalt gyermek után járó 30 millió Forint hitelösszeggel igénybe vehető. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.


Az ingatlan környezetének jellemzése:


A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán bölcsőde, több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek.


A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett.





Térkép

A hirdető elérhetősége

Tápióvölgye Ingatlaniroda

+36 30 248