Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8911565

-

847 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
Vegyes
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Belső szintek 1
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Vegyes

Energetikai besorolás: G

A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az ingatlan jellemzése:


A 847 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, előkertje rendezett, hátsó udvarrésze rendezés alatt áll. A családi ház csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete tégla és beton vegyes alapra épített vályog és tégla vegyes falazat, fa födémmel, felújított nyereg tetővel, cserép fedéssel.


Külső nyílászárói hagyományos fa tokos ajtók és műanyag tokos ablakok, hőszigetelő üvegezéssel ellátva. Az épület fűtése gázkazánra kiépített központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel; kiegészítő fűtése egy kandallóról biztosított; meleg víz ellátása villany bojlerról megoldott. Rézvezetékkel újrafűzött elektromos áram ellátása 1x20A A kert locsolását fúrt kút szolgálja. 


Az ingatlan belterének jellemzése:


Az összesen 80 m2 hasznos alapterületű családi ház, 65 m2 lakótérből és 15 m2 külső tárolóból áll, mely épületrészek hitelezési igény esetén egyszerűen és gyorsan egybenyithatók, így a két épületrészt egybenyitásával elérhető a 2 gyermek vállalását szorgalmazó CSOK Plusz hite előírásainak megfelelő 80 m2 alapterület.


Az ingatlan finanszírozása:


Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett, melynek egy része lehet Babaváró hitel is, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a CSOK Plusz állami támogatott hitel is igénybe vehető, ami illetékmentességet biztosít. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.


Az ingatlan környezetének jellemzése:


A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán bölcsőde, több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, sportklubok nyújtanak szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek.


A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Tápióvölgye Ingatlaniroda

+36 30 248