Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8898938

Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda

522 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 2
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2002
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Budapesttől 50 km-re, Pest vármegye, Nagykáta városában eladásra kínálok egy kiváló elrendezésű és lokációval rendelkező, több generációs családi házat.

A 2002-ben igényesen megépült családi ház bruttó 190 nm alapterületű, amely tartalmaz 4 hálószobát, tágas, egy légterű nappalit, konyhát és étkezőt.
Az ingatlan egyéb funkcionális helyiségei közé tartozik a spájz, kazánház, fürdőszoba, külön WC valamint a garázs és háztartási helyiségek, amelyek közvetlen kapcsolattal rendelkeznek mind a lakótér, mind az udvar felé.
Az 522 nm-es telken fekvő otthon udvara gondozott, parkosított, öntözőrendszerrel kialakítva.
A csapadékvíz elvezetése a központi csatornahálózatba kötve, míg a szennyvízelvezetés is központi főcsatornára kiépített.
Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített, 15 cm vastag hőszigeteléssel ellátott tégla falazatú, beton köztes födémmel és cseréptetővel.
A tetőtér teljes felújítása és a tetőszerkezet cseréje 5 éve készült, így korszerű és hosszú élettartamú.
A konyha: modern, letisztult, fehér fényes szekrényekkel ellátott, beépített elektromos sütővel és mikrohullámú sütővel, amely elegáns megjelenést biztosít.
A pult sötét munkafelülete praktikus és ideális mindennapi használatra.
A fehér csempe burkolat harmonizál a modern belső térrel, a konyhai spotlámpák pedig elegáns világítást biztosítanak.
A fürdőszoba és WC modern szürke burkolatokkal rendelkezik, amelyeket geometrikus mintázatú csempék díszítenek, kellemes, minimalista stílusban.
A mosdókagyló kisméretű, praktikus elrendezéssel és fehér színű bútordarabokkal kiegészítve.
Műanyag tokos ajtók és ablakok elektromos redőnyökkel vannak beépítve az ingatlanba, hőszigetelő üvegezéssel és redőnyökkel felszerelve, amelyek fokozott energiahatékonyságot biztosítanak.
Az ingatlan fűtéséről egy gázkazánnal üzemelő központi fűtési rendszer gondoskodik.
Kiegészítő fűtési lehetőségként beszerelésre került egy légteres kandalló, a nappaliban és az emeleten pedig hűtő-fűtő klímák találhatók, melyek kellemes klímát biztosítanak a forró nyári és hideg téli napokon egyaránt.
A melegvíz ellátást gázbojler biztosítja.
Elektromos áram ellátása három fázisú (3x16 A), ami biztosítja a nagyobb teljesítményű háztartási gépek biztonságos üzemeltetését.
Az udvaron egy félig nyitott, téliesített grill terasz található, amely tökéletesen alkalmas családi és baráti összejövetelekre.
Az ingatlan kamerarendszerrel is felszerelt, ami további biztonságot nyújt az itt lakóknak.
A kert locsolását fúrt kút biztosítja, amely gazdaságos és fenntartható megoldás.
Az udvarról és a fő ingatlanból is bejárható, teljes közművekkel ellátott, padlófűtéses rendszerrel kialakított melléképület, amiben egy konyha és egy szoba is található, akár egy külön lakrésszé is alakítható és ami jelenleg tárolóként funkcionál.
Az ingatlan Nagykáta város központjában helyezkedik el, ami előnyös mind a nyugalom, mind a közlekedési lehetőségek szempontjából.
A város tömegközlekedését a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalom, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonal biztosítja.
Nagykátán elérhetők bölcsődék, óvodák, általános és középiskolák is, így ideális választás gyermekes családok számára.
A mindennapi szükségleteket kielégítő szolgáltatások, mint például üzletek, Aldi, Lidl és Penny, vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, percek alatt elérhetők.
Bővebb információért keressen bizalommal.

Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában, a piaci hiteleknél kedvezményesebb konstrukcióval lepjük meg Önt! Bővebb információért keressen bizalommal.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda

Botka József
+36 20 348