Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8911987

Néber Ingatlan Group Kft.

1153 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1989
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Nagykanizsán Palini családi házas nyugodt városrészben ajánljuk leendő otthonukat keresők figyelmébe, ezt a 155,5 nm-es, tágas, kétszintes,1989-ben épült stabil, minőségi téglából.
Az átlagosnál magasabb igényszintű és belső műszaki állapotú földszint plusz tetőtér elrendezésű klimatizált, három szoba plusz két nappalis lakóház 1153 nm-es telken helyezkedik el.
Az igényesen berendezett és folyamatosan karbantartott házban 2015-ben teljeskörű belső felújítás történt. Az áram-, víz- és a gázhálózat teljes körben felújításra került. A nyílászárókat hőszigetelt üvegezésű fehér műanyag nyílászárókra cserélték, a beltéri ajtókat modern fa ajtók váltották fel. Burkolatok, anyagok, design /kő és fa hatású elemek/ és színek tekintetében a ház megfelel a mai modern ízlésvilágnak.
A tágas, modern konyhában a konyhaelemek süllyesztettek és teljeskörűen gépesítettek. A kombinált konyhasziget egyik felében beépített főzőlap főzésre ad lehetőséget, amíg a másik oldala étkezésre alkalmas.
Fürdőszoba tágas, szaniterek minimál stílusúak. Süllyesztett led lámpákat, dobozolásokat alkalmaztak álmennyezetén.
A családi ház két generáció együttélésére alkalmas. A felső szinten a 3 szoba mellett a nappaliból konyha-, a gardróbból fürdőszoba is kialakítható igény szerint. Az alsó szint is jól szeparálható /szintenként külön wc/. Beltéri falfestéke prémium minőség, mosható. Nagyobb erkély és terasz került kiépítésre.
A ház kiépített fűtése gáz-cirkó központi fűtés és cserépkályha, ezenfelül három darab klíma került felszerelésre.
Az ingatlan értékét emeli:
- 118 nm-es /tégla, betonaljzat/ melléképület ipari árammal és összközművel, amely alkalmas bármely célra, átalakításra lakóegység/vendégház/üzem/műhely hasznosítására
- kettő darab garázs, alatta a 13 nm-es pincével és egy nagyobb méretű melléképület tartozéka a főépületnek
- közös használatú kút
- körbekertelt ingatlan, utcafronton a kerítés kovácsolt vasból készült, a bejárati kerítés elektromos kapuvá átalakítása megtörtént, egy motor beépítésével működtethető
Az ingatlan kiváló adottságokkal rendelkezik és azonnal költözhető.

Megtekintésre hívja irodánkat bizalommal! Bármely ügyintézésben állunk segítségükre /ügyvéd, energetika, hitel, felújítás/.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Néber Ingatlan Group Kft.

Néber Judit
+36 20 299