Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8918044

Ivenna Trade Kft.

1386 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1986
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó vált Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében Nagyivánon, egy 1980-ban épült, beton alapon, szilikát falazatú tetőtér beépítéses családi ház, beton födémmel és cserép fedéssel, mely egy 1386 négyzetméteres telken terül el. A ház hasznos alapterülete 91,4 négyzetméter, melyből az alsó szint 67,6, míg az emelet 23,8 négyzetméter. Az otthon melegéről gázkazán gondoskodik, mely radiátorokon keresztül fűti a ház helyiségeit, a meleg vizet villanybojler biztosítja a fürdőszobában és a konyhában is.
Ebben az évben történt egy komolyabb felújítás melynek keretében a régi elavult fa nyílászárók cseréje történt meg, műanyagra.
Az ingatlan családi otthonnak és nyaralónak is egyaránt alkalmas.
A településen elérhető közszolgáltatások közül fontos kiemelni, hogy van háziorvos, művelődési ház könyvtárral, üzletek, szabadidő park valamint élénk sport élet is. Nagyiván település a Hortobágyi Nemzeti Park közvetlen szomszédságában terül el, így közelről követhető és tanulmányozható a puszta élénk növény és állatvilága.
Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az ingatlanra falusi CSOK és kedvezményes hitel - megfelelő személyi feltételek mellett - felvehető! Babaváró hitel ügyintézését is vállaljuk. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan és szeretné megtekinteni, kérem keressen bizalommal.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Ivenna Trade Kft.

Tóth Krisztián
+36 30 618