Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8821187

-

14716 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
Vegyes
ÉPÍTÉS
Központi fűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető igen
  • Belső szintek 2
  • Tetőtér beépíthető igen
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Udvari beálló
  • Fűtés Központi fűtés
  • Építőanyag Vegyes
  • Víz telken belül
  • Csatorna nincs
  • Gáz utcában
  • Villany telken belül
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó felújított, gazdálkodásra alkalmas parasztház egy csendes kis faluban, Nagybudméron!


Fedezze fel ezt a bájos, felújított, tornácos parasztházat, amely tökéletes otthont biztosít mindazoknak, akik szeretnének elmenekülni a városi élet zajától és egy békés, természetközeli környezetben találni új otthont.


Elhelyezkedés: Nagybudmér egyszerű sváb zsákfalu, a Siklós - Villányi borvidék gyönyörű dombos vidékén, Délnyugat-Magyarországon helyezkedik el, 12 km távolságra a festői Villány borvárosától. Bóly 8 km, Mohács 25 km és Pécs mindössze 35 km távolságra található.


Megközelíthetőség: Az ingatlan mindössze 10 percre van a Budapest-Pécs autópálya (M6) lehajtójától. A terület könnyen, aszfaltos úton megközelíthető.


Bolt, óvoda található és van buszjárat a nagyobb falvakba és városokba, ahol minden kényelmi szolgáltatás és iskola elérhető.


Telek: A 4 helyrajzi számon levő, mindösszesen 14.716 m2 rengeteg lehetőséget kínál gazdálkodásra vagy állattartásra. A telken gyümölcsös és lugas, a zárt, rendezett udvarban pedig fedett kiülő, kemence és rengeteg mellékhelyiség található: nyári konyha, istálló, ólak, tárolók, góré, füstölő, 2 db pince és pajta. Állattartásra is tökéletesen alkalmas. A nyári hőségben a locsolásról az udvarban található fúrt kút gondoskodik.


Az ingatlan jellemzői: A ház vegyes falazatú, 120 m2 alapterülettel rendelkezik. 2002 -ben teljes felújításon esett át beleértve a villanyvezetékeket, a vízcsöveket, a tetőt és a mellékhelyiségek egy részét is. Új, műanyag ablakok kerültek beépítésre. 1 tágas nappaliból, 1 étkezőből, 1 fürdőszobából, 3 nagyobb egymásba nyíló, ám külön bejárattal is rendelkező szobából és egy tetőtéri hálószobából áll. Konyhaként a nyárikonyhát használták.


Közművek: Az ingatlanban ivóvízhálózat, valamint villamos energia rendelkezésre áll, a gáz az utcában elérhető. A szennyvíz emésztőaknával megoldott. 3 fázisú hálózat és ipari áram kialakított.


Fűtés: A ház radiátoros központi fűtése fa tüzelésű kazánnal megoldott. A melegvizet villanybojler szolgáltatja.


Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy egy ilyen elragadó otthon tulajdonosa lehessen! Ha további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, lépjen kapcsolatba velünk a hét bármely napján.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Interhome Hungary

+36 70 434