Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8918133

Mov-Ing Home

320 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2008
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Ezt az ingatlant nehéz lesz űberelni!
Elég tágas az egész családnak?
**1. INGATLAN HELYSZÍNE, LOKÁCIÓ**
Az ingatlan Mosonmagyaróvár Halászi lakóparkjában található, ami egy csendes és családbarát környezet. A lakópark a város nyugodt részén fekszik, ami ideális a gyermekes családok számára. Könnyen megközelíthető helyen található, közelében minden fontos szolgáltatás elérhető. Az ingatlan elhelyezkedése biztosítja a könnyű bevásárlást és a mindennapos ügyintézést, közlekedésileg több irányból megközelíthető részen.
**2. ÉPÜLET JELLEMZŐI KÍVÜLRŐL**
Az ikerház téglaépítésű, szigetelt és újszerű állapotban van, 2008-ban készült. Az épület külseje modern és jól karbantartott, ami azonnal otthonossá teszi az érzést, amikor belépünk. A házhoz parkosított előkert és egy 320 nm-es telek tartozik, ami kényelmes teret biztosít kikapcsolódásra, pihenésre. Az ingatlanhoz egy önálló garázs kapcsolódik, amely előtt még egy gépkocsibeálló is van használatban. A garázs garantálja a gépjármű biztonságos elhelyezését. Az északnyugati fekvésű épület ideális természetes fényt biztosít, világos, szép élettért alkot. Kertre néző kilátás nyílik a nappalihoz kapcsolódó jó méretű fedett teraszról, ami kiváló saját panorámát biztosít.
**3. AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL**
A 115 nm-es alapterületű ikerház ideálisan kapcsolódik épület és telekterület szempontjából is, pozitív érzéssel tölt el, csend és béke sziget lehet az új tulajdonosnak is.
A földszinti részen nagy nappali-étkező, ami egy 30 nm-es fedett teraszkapcsolat kísér a parkosított kertig. a jól felszerelt konyha mellett a teraszon is található egy konyhasziget. Ezen a szinten még egy bidés toalett és a garázs közvetlen kapcsolata található.
A felső szint három hálószobát, gardróbot, tágas, zuhanyzós fürdőszobát találunk.
További értéknövelő tényező a kerti tároló, öntözéshez fúrt kút, kertben kialakított zuhany, ami a nyári napokon már szinte nélkülözhetetlen. Kiépített biztonsági rendszer vigyázza a tulajdonost
Az ingatlan újszerű állapotú, különlegesen egyedi stílust képvisel, nem igényel ráfordítást a beköltözés előtt. A nagy nappaliban található kandalló hangulatos estéket biztosít a család számára, minimalizálva a rezsiköltséget. A földszinti és emeleti elrendezés praktikussá teszi a házat, külön életteret biztosítva a család minden tagjának. A fűtést gazdaságos gáz cirkó rendszer biztosítja, ami szintén egy energiatakarékos megoldás. A klimatizált házban nagy ablakok biztosítják a természetes fényt. A tetőtér nem beépíthető, de tárolóként is kiválóan hasznosítható.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Mov-Ing Home

Dömötör Attila
+36 30 850