Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8907696

Openhouse Monor

572 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2000
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az Openhouse Monor Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170370 hivatkozási számú monorierdői családi ház. Ez a gyönyörű, különálló családi ház 572-nm telken Monorierdőn található, Budapest agglomerációjában. Az ingatlan 140 m2 lakóterülettel rendelkezik, amely bőséges helyet biztosít, 4 szobával és 2 fürdőszobával. A ház napfényes, csendes környezetben található, az erdő közelsége pedig plusz pihenési lehetőségeket kínál a természetkedvelők számára.

Az ingatlan tetőteres kialakítású, amely még hangulatosabbá teszi az otthont. A fűtést egy fatüzelésű kazán biztosítja, így az egész ház kellemes hőmérsékletűvé válik a hidegebb hónapokban is. Gáz az utcában van.

Tökéletes választás családok számára, akik nyugodt, természetközeli életre vágynak, közel a fővároshoz. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó monorierdői családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170370Az Openhouse Monor Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Openhouse Monor

Tótpál Csabáné Tóth Ilona
+36 70 776