Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8922360

Openhouse Monor

1036 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1990
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó családi ház Monoron!

Fedezze fel ezt a 120 m²-es gázbeton-tégla építésű családi házat, amely ideális választás családok számára! A ház 4 tágas hálószobával rendelkezik, így bőven van hely a pihenésre és az együttlétre.

Élvezze a napfényes tereket, melyek világossá és barátságossá varázsolják otthonát. Az ingatlan összközműves, amely a modern élet kényelmét biztosítja. A földszinten található egy külön bejáratú üzlethelyiség (jelenleg kutyakozmetika), amely kiváló lehetőséget kínál saját vállalkozás indítására vagy bérbeadására.

A 1036 m²-es, nagy zöldövezet ideális a pihenésre és a szabadidős tevékenységekre. A ház fűtése gáz kazánnal a melegvíz ellátása bojler történik, ami gazdaságos és hatékony megoldás.

A ház 2021-ben nagyobb felújításon esett át, melynek során műanyag nyílászárókat és szigetelést kapott, így garantált a jó energiahatékonyság.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! További információért és megtekintésért keressen bennünket bizalommal! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó monori családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Openhouse Monor

Buczkó Sándor
+36 30 847