Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8907688

Openhouse Monor

303 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1960
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az Openhouse Monor Ingatlaniroda kínálatában eladó a #171423 hivatkozási számú monori ikerház. Monor központjában eladó egy ikerház fele.

Utcafronti lakás, 2 nagyméretű hálószobával, fürdővel, konyha-étkezővel. A lakáshoz tartozik egy kerti tároló, mely teljesen saját használatú, mindkét lakáshoz tartozik 1-1 külön zárható kis faszerkezetű házikó.

A szobák 21nm-esek!! Ritka a kínálatunkban, amikor ekkora szobákkal rendelkező házat tudunk kínálni.

Az ingatlan hasznos lakóterülete 61nmm. A telek 303nm közös használattal.

A parkolás 2 autó számára megoldható, lakásonként 1 autóval. Jelenleg egyik lakás tulajdonosa sem rendelkezik autóval. Ha több autó parkolását kellene megoldani, az utcán is van lehetőség parkolni.

A ház téglaépítésű, cserép fedéssel. 2016-ban teljes generál felújításon esett át, azóta még külső szigetelés is került a házra. Jelenleg maximum festeni kell az új tulajdonosnak. Fűtése gázkonvektoros, + hűtő-fűtő klímák is kerültek beszerelésre. A fürdőszobában a melegvizet villanybojler biztosítja.

Összközműves, összkomfortos.

Azonnal költözhető!

Vonatállomás, buszmegálló 2 perc séta, Lild, Spar, Aldi, Penny, PlusMarket, éttermek.. szintén pár percen belül elérhető.

Kíváló elhelyezkedése miatt ne habozzon, mihamarabb keressen meg mert nem lesz sokáig a kínálatunkban ez az ingatlan! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó monori ikerház, vagy bármely más ikerház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #171423Az Openhouse Monor Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A ikerház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Openhouse Monor

Tótpál Csabáné Tóth Ilona
+36 70 776