Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8920451

-

445 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Házközponti
FŰTÉS
  • Belső szintek 2
  • Tetőtér beépíthető igen
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Utcán, közterületen
  • Fűtés Házközponti
  • Építőanyag Tégla
  • Víz telken belül
  • Csatorna telken belül
  • Gáz telken belül
  • Villany telken belül
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó tágas családi ház Mohácson!


Ragadja meg ezt a kivételes lehetőséget, hogy Mohácson a belváros és a Duna közelében egy kiváló elhelyezkedésű, jó állapotú ingatlan tulajdonosa legyen! Kiváló lehetőség mindazok számára, akik tágas, kényelmes otthont keresnek egy rendezett környéken.  


Elhelyezkedés: Mohács Magyarország egyik legdélibb, legmediterránabb városa. Igazi kis gyöngyszem Baranya megyében, a Duna jobb partján helyezkedik el. A horvát határ 12 kilométer, Pécs 45 kilométer és Budapest 200 kilométer távolságra található. A városban kórház, iskolák, bevásárlóközpont, posta és minden alapvető szolgáltatások rendelkezésre állnak. A Duna part és a környék kiválóan alkalmas túrázásra, kerékpározásra és borászati túrákra.  


Telek: A 445 m2- es telek rendezett, gondozott és füvesített, ami tökéletesen alkalmas szabadidős tevékenységekre vagy kertészkedésre.


Az ingatlan jellemzői: Ez a 140 m²-es épület ideális választás nagycsaládosok számára, akik tágas és jól megtervezett otthonra vágynak. A ház minden részlete a kényelmet és a praktikusságot szolgálja.


Földszint: Az alsó szinten egy tágas előszoba fogadja a belépőt, ahonnan a világos, nagy nappaliba jutunk. Itt található még egy külön szoba, valamint a konyha, amely étkezővel és kamrával is rendelkezik. A földszinten helyet kapott egy WC – vel ellátott fürdőszoba is. Mindez összesen 108 m²- t foglal magában. A konyhából közvetlen kijárat nyílik a fedett teraszra, ahol kellemes időtöltést biztosít a családnak és a barátoknak. A házhoz pince is tartozik.


A beépített, 32 m²-es tetőtérben 3 szoba, 1 félszoba, fürdőszoba WC- vel és tárolóhelyiség található, így a ház további kényelmes életteret nyújt.


A tetőszerkezet jó állapotban van, három évvel ezelőtt új cseréppel borították. Az ingatlan biztonságáról riasztórendszer gondoskodik.


Közművek: Az ingatlanban ivóvíz és szennyvízhálózat, valamint villamoshálózat rendelkezésre áll. A gázvezetéket a telek határán belül találjuk, ami lehetőséget biztosít a jövőbeni bővítésre vagy modernizációra.


Fűtés: A ház radiátoros központi fűtése vegyes tüzelésű kazánnal megoldott. A melegvizet villanybojler szolgáltatja.


Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy egy ilyen kedvező helyen található, sokoldalúan hasznosítható ingatlan tulajdonosa legyen! Amennyiben további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot a hét bármely napján.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Interhome Hungary

+36 70 434