Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8911803

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

769 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1972
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Szirmán, kiváló elhelyezkedéssel eladó egy 94 m2-es, jó állapotú családi ház, nagy udvarral, garázzsal és melléképületekkel.
Az ingatlan jelenlegi elrendezése 4 szobás, de akár 5 szobássá is átalakítható, ami tökéletes lehet nagyobb családok számára. Jelenleg két konyhával is rendelkezik, így az otthon ideális választás lehet két generáció számára is, hiszen együtt tudnak élni, mégis szeparáltan, mindenki a saját lakrészében.
Az épület tégla és szilikát falazatú, amely biztosítja a kiváló stabilitást és tartósságot. Statikai állapota kifogástalan, és a tető is jó állapotú, így a ház hosszú távon is megbízható és fenntartható.
A központi fűtést gázkazán biztosítja, ami hatékony és gazdaságos megoldást nyújt a téli hónapokra. Az udvarban egy garázs és melléképületek is megtalálhatók. A hátsó kertrészben akár állattartás és növénytermesztés is kényelmesen megvalósítható.
Az ingatlan tehermentes, így gyors és egyszerű vásárlási folyamatot kínál. A kedvezményes kamattámogatott hitelek szintén elérhetők, ami további előnyt jelenthet az érdeklődők számára.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Egyed Kata
+36 70 612