Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8844244

Gamma Ingatlan Kft.

581 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Miskolc Szirma városrész csendes részén, egy téglaépítésű részben szigetelt homlokzatú 148 m2 alapterületű 5 szobás, felújított családi ház eladó!

Helyiséglista: 1. lakrész: előszoba, 2 db szoba, amerikai konyhás nappali, gardróbszoba, fürdőszoba és wc!
2. lakrész: előszoba, 2 db szoba, gardróbszoba, konyha, fürdőszoba és wc!

Az ingatlan ablakai új műanyag szerkezetűek redőnnyel ellátottak, a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági! A villamos hálózat cserélve lett! Fűtése gáz és vegyestüzelésű kazánnal megoldott, a hőleadás radiátorokkal történik! A szobák külön nyílnak, laminált lappal borítottak falaik festettek! A többi helyiség járólappal burkolt! Gardróbszobák ki lettek alakítva! A fürdőszobák is teljesen felújítottak, a vízvezetékek cseréje megtörtént!
A családi ház 2 különálló lakrésszel rendelkezik, így 2 család számára is alkalmas! Az első lakrész 83 m2- es benne előszoba, amerikai konyhás nappali, 2db szoba, gardróbszoba, fürdőszoba és wc kapott helyet Fedett terasz is a része!
A második lakrész 6 éve épült, homlokzata szigeteléssel fedett, 65 m2- es, ami előszobát, 2db szobát, gardróbszobát, konyhát (amibe egyedi konyhabútor került beszerelésre), fürdőszobát és wc helyiséget foglal magába!
A telek 581 m2 területű, sík és összközműves! A telken egy dupla állásos garázs és kazánház található meg! Az ingatlan előkertes, parkolni a ház előtt, az udvarban és a garázsban lehetséges!
Az utca csendes, nyugodt!
Közelben megtalálható bolt, buszmegálló!
A ház tehermentes!

AZ ÁR ALKUKÉPES!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Gamma Ingatlan Kft.

Ádám Tímea
+36 70 292