Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8922887

Ajka Szabadság tér 8 - OTP Ingatlanpont Iroda

9162 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 3
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1920
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Veszprém megye, Mindszentkálla, lakóház
A bájos Káli-medence egyik központi települése, Mindszentkálla külterületén, az ottani Öreg-hegyen kínálok megvételre egy lakóházas ingatlant.
A három helyrajzi számon található, de csakis egyben eladó, összesen 9162 m2 területű ingatlan besorolása: rét és szőlő, rét, valamint gazdasági épület és udvar. Az első kettő besorolása miatt kifüggesztés köteles.
A jól járható köves-földes úton megközelíthető birtok abszolút természetközeli körülményeket és csodálatos panorámát biztosít az itt lakóknak.
Az előző tulajdonos által elvégzett munkák miatt eleve jó állapotú, kiváló falazattal, új tetővel rendelkező, de belül csak részben befejezett ház az elmúlt évben jelenlegi tulajdonosa által teljes felújításon esett át.
Ami a felújításról elmondható: minden részletre kiterjedő, a teljes komfortra törekvés, és a legjobb minőségű anyagok felhasználása jellemzi, gazdag fantáziával és remek ízléssel.
Mindez úgy, hogy a környék "közműmentes".
A 78 m2-es alapterületű épület három szinten összesen 155 m2 lakóteret biztosít.
A tetőtérben két szoba található (egyik mellet fürdő és Wc, a másikban egy kétszemélyes fürdőkád, ehhez egy kisebb erkély is tartozik).
Az alsó szinten fürdő+Wc, egy kisebb szoba, valamint egy hatalmas amerikai konyhás nappali (konyha része kiváló, beépített gépészettel rendelkezik), ahonnan egy hatalmas teraszra léphetünk ki.
Legalul, a korábbi boltíves pincéből is egy nagy, komfortos szoba lett kialakítva, leghátsó részéből fürdő+Wc és egy kis tároló lett leválasztva.
A három szint minden helyisége radiátorral fűthető, melyek felmelegítését a konyha melleti vízteres kandalló végzi. A klimatizálást wifis hűtő-fűtő klímaberendezések egészítik ki.
Az épület áramellátását a korábbi napelemek jelentős bővítésével kialakított rendszer biztosítja. Víz tárolására egy 5 m3-es ciszterna plusz 3,5 m3 tartalékkal áll rendelkezésre, melybe úgy hozatták a vizet, jóllehet az esővíz gyűjtését is előkészítették. A szennyvíz egy 3 m3-es tartályba kerül.
A védelmet kamerás riasztórendszer biztosítja.
A fentiek csak elenyésző mértékben utalnak arra, hogy ez a környezet az elszórtan található szomszédos házak ellenére, de köszönhetően a ház tájolásának és a nagyon nagy területnek mekkora nyugalmat , szabadságérzetet biztosít. A teraszokkal kialakított privát élettér a rendkívüli panorámával is jelentős "hozzáadott érték".
Amit a leírás és a fotók csak sejtetnek, de nem adnak át, azt személyesen kell megtapasztalni. Ehhez tudok rugalmasan biztosítani időpontot és várom a megkeresést a megadott elérhetőségek valamelyikén.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Ajka Szabadság tér 8 - OTP Ingatlanpont Iroda

Ludvai József Imre
+36 20 935