Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8910959

OTP Ingatlanpont Csongrád

650 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1985
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Békés vármegyében, Mezőhegyes város lakóövezetében, egy két szintes, szilikát építésű 123 m2-es nagyon jó állapotú családi ház, mely 4 nagy szoba (2 az alsó szinten, 2 a felső szinten), loggia, előszoba, hall, konyha, kamra, 2 fürdőszoba, külön wc, étkező, gardrób és felülről zárt terasz helyiségekből áll.
A ház szerkezetileg nagyon jó állapotú és kialakítása, elrendezése ritkaságnak számít! Az ingatlan nagyon jó szomszédságban, a turisztikai fejlesztések közvetlen vonalában, mégis csendes lakóövezetben található, mindössze 20 perc autóútra a román határtól!
A házhoz 650 m2 kellemes nagyságú telek, fűtött garázs (elektromos ajtóval), pince tartozik. A kamrából nyílik a garázs és a kazánház.
Az emeleti fürdőszoba tusolós, ott új villanybojler biztosítja a meleg vizet. Az alsó szinten a fürdőszobába kád került beszerelésre.
A teljes házban újabb fa ablakok lettek beszerelve, minden helyiségben, kivéve a konyhát és az előszobát, ahol fix ablakok vannak. Azonban ezekre is új redőny lett felszerelve. Minden ablakot redőny véd, kivéve a fürdőszoba, étkező és a kamra kisablakait, illetve a gardrób ablakán csak reluxa van.
A házban szinte minden fából van, a lépcső diófa.
A konyhában, étkezőben és a fürdőszobákban új járólap borítás készült, mely csupán pár éves. A WC is új. A szobákban régebbi padlószőnyeg borítás van.
A teljes házban van központi gáz fűtés radiátorokkal, emellett van egy vegyes tüzelésű kazán (a garázsban) és mindenhol van padlófűtés is! Egy klíma is van az egyik emeleti szobában.
A konyhában a villany tűzhelyhez ki lett építve az új elektromos vezetékhálózat is. A tűzhely és a konyhabútor azonban nem része a vételárnak, egyik sem beépített.
A ház bútorok nélkül eladó, csupán a beépített berendezések és tartozékok maradnak, mint a klíma, kazán, bojlerek, radiátorok.
A ház családoknak, és nagyobb térre vágyó pároknak lehet alkalmas. A városközpont 15 perc sétára, a régi városközpont és a világörökség várományos Ménesudvar 7-8 perc sétára található tőle.
A ház tehermentes és adásvételtől számított 60 napon belül birtokba vehető, kipakolást követően. (A tovább költözés megoldott).
Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal! Vagy esetleg ingatlant adna el? Akkor is keressen bátran a megadott telefonszámon! Akár ingyenes árkalkulációt is szívesen végzünk Önnek, további kötöttségek nélkül!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont Csongrád

Dr. Szabados Éva
+36 30 309