Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8909864

Openhouse Monor

2434 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1956
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Mende főútvonalán kedves otthon vállalkozási lehetőséggel! Mendén kínálunk eladásra egy 80nm alapterületű szép kis otthont, amihez tartozik egy 2434m2 telek aminek egy 1660m2-es része szántó besorolású.

A házban található 3 hálószoba, egy fürdő wc-vel, egy irodának berendezett előtérrel, és egy konyha étkezővel, valamint egy üveggel zárt terasz/télikert. Az udvarról lejárat nyílik egy tárolásra alkalmas pincébe.

Gáz, víz és villany közművek vannak, csatorna nincs, emésztőgödör van, amit azonban méretének köszönhetően, évente kell csak tisztíttatni. 2db kémény található a házon, melyek kandalló beépítésével további fűtési lehetőségeket nyújthatnak.

2000-ben és 2008-ban műszaki és esztétikai felújításokon esett át az ingatlan, mely során a nyílászárók is cserélve lettek, minőségi fából készült ablakok kerültek beépítésre. A burkolatok a szobákban szalagparketta, a többi helyiségben járólap.

Hatalmas, több helyiséges harmonika (üveg)ajtós garázs és melléképület is található még a telken, melyet korábban asztalos műhelynek használtak a tulajdonosok, azonban autószerelő műhelynek vagy kereskedelmi egységnek kiválóan is alkalmas.

Baromfi tartásra jelenleg is használatban lévő melléképület is található a ház mellett.

1660nm-nyi gyümölcsös, és egy csodálatos panoráma tárul a szemünk elé. A telek végében egy csendes kis patak csordogál.

Ha felkeltettem érdeklődését, kérem keressen bizalommal.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Openhouse Monor

Ifj. Szabó László
+36 20 288