Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8911415

Ingatlan 4 You Kft.

1217 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Mecséren, nyugodt, környezetben, újszerű családi házak között, 1217 m2-es telken, 2014-es építésű, bruttó 197 m2-es, 138 m2-es, nappali plusz négy szobás lakóterülettel, valamint terasszal, erkélyekkel rendelkező lakóház eladó.
Ár: 97.500.000,-Ft
Érd.:
Mecsér, a Szigetközben, a Mosoni- Duna partján, Győrtől és Mosonmagyaróvártól is 20-20 km-re elhelyezkedő település. A mindennapi igények kielégítéséhez szükséges orvos, gyógyszertár, óvoda, iskola, vonat, busz és bevásárlási lehetőségek részben helyben, részben Lébényben (4km) elérhetőek.
Az eladó ingatlan településen belüli elhelyezkedése kiváló. Az alacsony forgalommal rendelkező utcában található egy játszótér, egy Önkormányzati pihenő, halastó, valamint a ház szomszédságában pedig a település futball pályája.
A ház vasbeton sávalapra épült, tégla falszerkezettel, Dryvit hőszigetelő rendszerrel, műanyag nyílászárókkal.
A fűtést hőtárolós, kondenzációs gázkazán szolgáltatja, radiátoros hőleadókon keresztül. alternatív fűtési lehetőségként szolgál a nappaliban elhelyezkedő fa tüzelésű antik cserépkályha, valamint a tetőtérben található hűtő-fűtő klíma berendezés.
A lakóházra a jól élhető térelrendezés, tágas világos terek a jellemzők. A képek között a két szint alaprajza és helyiséglistája is megtalálható. Ezekből látható, hogy a fő funkciójú helyiségek mellett a ház élhetőségét szolgáló kiszolgáló helyiségek, mint a háztartási helyiség / mosó konyha, tároló helyiség is helyet kapott.
A ház "T" alakú formájából adódóan a tetőtérben elhelyezkedő lakószobák közös fallal nem érintkeznek, így küszöbölve ki az esetleges áthallást.
A földszinten a nappaliból és konyha-étkezőből juthatunk ki a teraszra, a tetőtérben pedig az utca felé néző szobán kívüli másik két szoba erkéllyel rendelkezik.
A telken egy 65 m2-es épület alapja elkészült. Amiből műhelyt, kondi termet, hobbi szobát, vagy akár garázst lehet kialakítani.
A lakóház jelenleg regisztrációs számmal rendelkező vendégházként üzemel.
A vételár tartalmazza a ház teljes bútorzatát.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Ingatlan 4 You Kft.

Csörnyei Tamás
+36 20 996